A legmenőbb őszi ruhadarabod, a fekete bőrdzseki - Így hordd!

Szendrey Adrienn
Írta: ,
A legmenőbb őszi ruhadarabod, a fekete bőrdzseki - Így hordd!

Legalább egy fekete bőrdzsekire mindenkinek szüksége van, hiszen szinte minden szezonban hordható klasszikus, ami soha nem megy ki a divatból. Főként az őszi ruhatárunknak lehet egy meghatározó darabja, ezért ha egy ideje nincs egy ilyen ruhadarab a szekrényedben, érdemes most beszerezned. Mutatunk néhány szuper szettet, amellyel viselheted is.

Sikkes hétköznapok Kép forrása: sandrasemburg.com

A virágminták idén ősszel is nagyon népszerűek lesznek, és szerencsére a bőrdzsekit is párosíthatod olyan ruhákkal, amelyek virágosak.

Egy hosszú, fekete mintás szoknya például tökéletes választás egy bokacsizmával és egy fehér vagy szürke garbóval. Már csak a bőrdzsekit kell hozzáadnod, és kész is az egyszerre laza, sikkes és szuper kényelmes szett.

Ing és farmer Kép forrása: outfitshunter.com

Ha éppen nincs kedved nagyon vacakolni az outfit összeállításával, akkor az örök klasszikus farmer és fehér blúz páros biztosan nem hagy majd cserben.

Egy kényelmes pulcsival az egész napod kényelmes lesz egy ilyen szettben, amihez, hogy ne legyen túl egyszerű, húzd fel a bőrdzsekidet is. Magassarkút, bokacsizmát, de akár tornacipőt is bátran vehetsz egy ilyen összeállításhoz.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv