A legjobb ruhavásárok Budapesten - A designer daraboktól a használt ruhákig

Bodnár Alexa
Írta: ,
A legjobb ruhavásárok Budapesten - A designer daraboktól a használt ruhákig

Kép forrása: deposiphotos.com

Ha már unod, hogy mindig a bevásárlóközpontokat és üzleteket járd, ha szükséged van néhány új darabra, akkor időnként érdemes ellátogatnod egy-egy vásárra is ruhákat vagy cipőket beszerezni. Összegyűjtöttük neked a legjobb piacokat erre a célra a fővárosban, hogy tudd, honnan szerezhetsz be néhány izgalmas darabot, amellyel feldobhatod a ruhatáradat.

Gardrób Közösségi Vásár – A legnagyobb Kép forrása: facebook.com

A Király utcában, az új Gödör Klub előtt rendezik meg majdnem minden hétvégén a Gardrób Közösségi Vásárt, ahol nem csak vásárolhatsz, de akár magad is árus lehetsz.

Magyarország legnagyobb használtruha piaca már öt éve működik, és rendszeresen tömve van árusokkal és vásárlókkal is.

Ruhákat, cipőket, kiegészítőket vadászhatsz itt, és akár egy füst alatt eladhatod a saját megunt dolgaidat is, hogy legyen miből frissítened a ruhatáradat.

A Gardrób alapötlete az volt, hogy az emberek hozhatják a megunt ruhákat, táskákat és kiegészítőket, amihez ők biztosítják majd a helyet és a vásárló közösséget.

Ha vasárnap reggel sétálnál egy jót, és vadásznál a kincsek között, itt a helyed.

Divat PLACC by Night – Az esti vásárlóknak Kép forrása: facebook.com

A Klauzál téri Vásárcsarnok ad otthon a Divat PLACC-nak, mely az európai nagyvárosok night market, azaz éjszakai piacainak mintájára jött létre, hogy a ruhák szerelmesei éjszakai is tudjanak hol vásárolni.

A minden csütörtökön megrendezésre kerülő vásáron a vintage holmik, a ruhák, cipők, ékszerek, táskák és kiegészítők rajongói biztosan nem maradnak termékek nélkül, és a vásár a férfiközönségre is gondol, és nekik is tartogatnak néhány darabot.

A Divat Placc a Gardróbhoz hasonlóan közüsségi térként is funkcionál, ahol lehet enni, inni és beszélgetni, és még négylábú barátodat sem kell otthon hagynod, hiszen a hely kutyabarát.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!