A legjobb bulis szettek hűvös éjszakákra

Stumpf Bea
Írta: ,
A legjobb bulis szettek  hűvös éjszakákra

Ismét itt a hétvége, a barátnőiddel bulizni készülsz, de megint az örökös "mit vegyek fel" dilemmával találod szemben magad? Ráadásul az éjszakák is egyre hűvösebbek, ami még jobban megnehezíti a partiszett összeállítását, hiszen már nem elég feldobni egy vékony kis blézert a rucira... Ha te is ebben a cipőben jársz, akkor görgess lejjebb, hoztunk neked néhány szuper ötletet, hogy miben indulj neki az éjszakának!

Sajnos a körömcipőknek, úgy tűnik, búcsút inthetünk erre az évre. De miért szomorkodnánk, amikor ez azt jelenti, hogy eljött a magassarkú csizmák ideje?

Ezekben biztos nem fog fázni a lábad, ráadásul rengetegféleképpen variálhatod őket!

Szoknyához válassz egy szexi bokacsizmát, míg ha a mostanában nagyon trendi bőrsort mellett döntenél, azt magasszárú csizmával viseld a dögös végeredmény érdekében!

Layers Kép forrása: worldinsidepictures.com

Mint minden téli outfitnél, a bulis szettednél is figyelj oda a réteges öltözködésre!

Ugyan a buliban elég, ha csak egy szexi ruha vagy egy miniszoknya-top kombináció van rajtad, de a sorban állásnál, vagy a szórakozóhelyek közötti ingázásnál nagyon fogsz fázni, ha csak egy vékony kabátot dobsz magadra.

Ha nagyon fázós típus vagy, akkor vastagabb (legalább 40 den-es) harisnyát, vastag pulcsit és vastag, bélelt kabátot válassz – a legtöbb réteget úgyis a ruhatárban hagyod majd!

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv