A legdögösebb fesztiválszettek – inspirációk a nyári szezonra

Boros Mariann
Írta: ,

Javában tombol a nyár, és a fesztiválszezon is dübörög, így ha eddig még nem tetted meg, ideje beszerezned néhány kényelmes vagy épp dögös szettet, amiben végigtombolhatod kedvenc koncertedet. A szokásos bulizós outfited helyett ezúttal válassz extrémebb, bohókásabb darabokat, vagy dobd fel egy-egy feltűnő kiegészítővel megjelenésed. Cikkünkben öt vagány fesztiválszettet mutatunk be, amelyek közül kiválaszthatod a stílusodhoz legközelebb állót!

Dögös cowgirl Kép forrása: popsugar.de

Egy kicsit hippis, egy kicsit cowgirlös ez az outfit, mely egy lenge mintás crop topból és egy ugyanolyan anyagú sortból áll.

Igazán feltűnő és egyben merész szett!

Ha úgy érzed, nincs takargatnivalód, és bátran megmutatod hasad és lábaid is, nyugodtan vállald be, elvégre fesztiválra mész, nem koktélpartira.

Ha a bokacsizmát túlzásnak véled a nyári hőségben, válassz helyette egy a táskádhoz passzoló kényelmes sarut.

Egy western kalapot még simán elbír a szett, és legalább a napszúrástól is védve vagy.

Lenge maxi Kép forrása: eufashionla.wordpress.com

A fesztiválok sokszínűsége többek között abban rejlik, hogy a különböző zenei irányzatok mellett öltözködés terén is teljesen eltérő stílusok képviseltetik magukat.

Akkor sem leszel kirívó, ha a tipikus sort-top kombináció helyett épp egy ilyen maxiruhát viselsz, mely vékony anyagánál és lenge fazonjánál fogva nagyon is kényelmes viselet.

A színben és anyagban egymással – és a ruhával – harmonizáló kiegészítők igazán ízléses keretet adnak a szettnek.