A legcsinosabb magassarkúk tízezer forint alatt

Boros Mariann
Írta: ,

A magassarkú minden évszakban hódít, így nyári ruhatáradból sem hiányozhat ez a szexi lábbeli. Persze ha nem akarsz vagyonokat költeni rá, akkor sem kell lemondanod róla, hiszen a legnépszerűbb márkák kínálatában is találhatsz már bőven tízezer forint alatt elegáns, szolid, de pimaszul dögös darabokat. Megmutatjuk, hol és mennyiért választhatsz magadnak magassarkút az idei szezonra!

Sejtelmes pasztell Kép forrása: Deichmann

A Deichmann kínálatában több csinos nyári modell vár, köztük ez az elegáns pasztell magassarkú.

Extrém, lézervágott mintájával igazán feltűnő darab,  kombinálhatod szoknyával vagy nadrággal, mindenképp kiemeli és még formásabbá teszi lábadat.

Sarka közel 10 centi magas, ám a platformos megoldásnak köszönhetően magassága ellenére is kényelmes lehet akár hosszú távon is, lagziba is nyugodtan mehetsz benne.

Nem csupán a színe, ára is visszafogott: 7990 forintért lehet a tiéd, ha biztos vagy a méretedben, akár online is megrendelheted.

A gladiátor-szandálok évek óta nagy népszerűségnek örvendenek, ami nem csoda, hiszen az egymást keresztező pántok nagyszerűen mutatnak a lábfejen, ugyanakkor jól szellőzik benne a láb a legnagyobb melegben is.

Az Office Shoesnál is tudják ezt, hiszen több hasonló fazont kínálnak, ráadásul a leárazások is már javában tartanak, így ez a szexi arany szandált eredeti árához képest 50%-kal olcsóbban, 5990-ért megvásárolhatod.

Egy teljesen egyszerű ruhát is feldobhatsz ezzel a szexi lábbelivel - válassz hozzá hasonló színű kiegészítőket, csak ne vidd túlzásba, hiszen a cipő már önmagában is nagyon feltűnő.