A kendő ezer arca - 6 trendi mód, ahogyan hordhatod

Balatoni Dóra
Írta: ,

Szerencsére egy jó darabig most nem lesz szükségünk a vastagabb sálakra, el is tettük mindent a szekrény mélyére. Ennek ellenére nem szabad megfeledkeznünk a pillekönnyű selyemkendőinkről! Ugye neked is van otthon néhány? Itt az ideje, hogy elővedd és hord őket! Cikkünkben máris eláruljuk, hogyan lehetsz velük trendi!

Táskán hordva Kép forrása: 9to5chic.com

Ha tele van a szekrényed színes kendőkkel, de csak párat hordasz belőle, ne hagyd, hogy tovább porosodjon, kösd a táskáidra!

Szerencsére soha nem fog kimenni a divatból, egy kendő még az unalmasabbnak tűnő táskákat is fel tudja dobni.

Nem kell újat venned az üzletben, vedd elő a régen használt darabokat és köss rájuk egy színes kendőt a képen látható módon. Csak lazán kösd át és hagyd lógni. Szinte rá sem fogsz ismerni régi táskádra, és nagyon trendi leszel vele!

Övként hordva Kép forrása: thezoereport.com

Nincs ötleted, mivel dobhatnád fel az unalmas farmerjeidet? Adunk egy szuper tippet, ami még trendi is: köss rá övként egy színes kendőt!

Ugye nem is gondoltad volna, hogy így is hasznát veheted színes kendőidnek? Nyerő választás lehet, ha egy elegáns selyeminget veszel fel, belehúzod a farmerbe és így kötöd a derekad köré a kendőt.

Kissé lázadó stílust eredményez, mégis hordhatod akár irodai viseletként is.