A cicanadrág és a pluszkilók

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A cicanadrág és a pluszkilók
Sokan követik el a divatbakit, amikor a lényegében harisnyaként funkcionáló cicanacit önmagukban hordják, nadrágként. Az összeállítást csak rontja, ha van rajtad pár kiló felesleg, ugyanis az ilyen feszülős ruhákban minden egyes deka meglátszik. Persze azért nem kell lemondanod erről a ruhadarabról, csak tanuld meg viselni!
Válaszd az egyszerűt!
A fekete slankít, ezt biztosan te is jól tudod, s ha valahol, akkor a cicanaci választásnál érdemes ezt a tippet megfogadnod. Még az egészen vékony lábú lányokat és megvastagítja a mintás, élénk színű, vízszintes csíkozású fazon, hát még azokat, akiket kicsit teltebb lábakkal áldott meg a teremtő…

 
Lehetőség szerint fekete színű, kevésbé feltűnő, egyszerű és legfeljebb függőleges csíkozású darabot kell választanod, ha jól akarsz kinézni.

Leggings: Bonprix.hu, 3 999 Ft.
Kombináld csinos felsővel!
Ha a nadrág egyszerű, akkor természetesen a felsőrész annál feltűnőbb lehet. Így lesz összhang az öltözködésedben és így tudod a terebélyesebb hátsó feledről elterelni a figyelmet.

Jó, ha a felsőrész a dekoltázsodra irányítja a pillantásokat, és közvetlenül mell alatt húzott fazonú, így ugyanis optikailag magasabbra terelődik a hangsúly.

Leggings: H&M, 8 990 Ft.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv