A 6 kedvenc szettünk mellénnyel

Stumpf Bea
Írta: ,

Ahogy kezd tavaszodni és egyre jobb idő lesz, végre elsüllyesztheted a szekrényedben a hosszú csizmákat és a vastag télikabátokat, és előkerülhetnek az átmeneti tavaszi ruhadarabok. Egy abszolút must az átmeneti időszakban a mellény, hiszen a kabáthoz sok esetben már meleg van, de egy vagy két vékony réteg viszont még kevés lenne. Lássuk, hogyan viselheted a mellényt igazán divatosan!

Kabátként Kép forrása: glamradar.com

Akár hosszúujjúval, akár pólóval vagy inggel is viselheted azokat a hosszított fazonú mellényeket, amik kabát anyagból készülnek, azaz ahhoz elég vastag az anyaguk, hogy melegen tartsanak az átmeneti időszakban.

Ezekből találhatsz olyan fazont, amit elöl össze tudsz gombolni, olyat, amit egy övvel össze tudsz húzni és ami elég mindennapi ahhoz, hogy szinte bármihez felvehesd.

Plusz egy réteg Kép forrása: glamradar.com

Amikor sportosabb szetthez van kedved, akkor a változatosság kedvéért kabát helyett mellényt is felkaphatsz a pulcsidra, hiszen a korai tavaszi hetekben már ez is bőven elegendő.

Ezek az általában vízálló anyagból készült bélelt mellények azért is szuperek, mert pont ott melegítenek, ahol kell és elég kényelmesek ahhoz, hogy akár mindennap viseld őket.

Tipp: Akár futáshoz vagy sportoláshoz is használhatsz kabát helyett egy vékonyabb anyagú mellényt, hiszen mivel az ujjak szabadon maradnak, sokkal kényelmesebb lesz benne a mozgás!