A 2014-es ősz divatszínei – Így öltözz ősszel is színesen!

Írta: ,

Ősszel sem kell lemondanunk a színekről, nem feltétlenül kell magunkra ölteni a borongós, esős napok hangulatát, árnyalatait. Bár idén abszolút divat a szürke és a fekete, szerencsére sok más színt is viselhetnek azok, akik kedvelik a vidámabb, feltűnőbb tónusokat.

Csodás kék
A kéknek a szezonban több árnyalata is divatos, amit jól mutat, hogy gyakorlatilag minden ruhadarabon, kiegészítőn találkozhatunk vele. 
 
Még ha nem is sorolod a kedvenc színeid közé, ősszel akkor is érdemes néhány kék ruhát vásárolnod, hiszen sok árnyalathoz passzol, így könnyen beillesztheted a ruhatáradba. 
 
Válassz egy sötétkék, mintás felsőt, hogy mégse hasson túl borongósnak a megjelenésed, majd a szetthez társíts feszes farmernadrágot és kék topánkát.
 
Felső: Esprit, 7 800 Ft 
Nadrág. F&F, 6 500 Ft 
Cipő: CCC, 5 590 Ft 
Karkötők: Accessorize, 2 400 Ft
Fülbevaló: Esprit, 4 700 Ft
Katonai stílusban
Nos, nem éppen a legvidámabb színünk, de kétségkívül könnyen csodássá varázsolható az egyszerű khaki minden árnyalata. 
 
A katonai színekre hajazó tónusok nem csupán az őszi elmúlásra emlékeztetnek, hanem nagyon divatosak is a szezonban, így érdemes élni kihasználhatóságukkal. 
 
Ha a klasszikus khakit unalmasnak tartod, válassz egy nadrágot a sötétebb árnyalatok közül. Az idei évben tele vannak a boltok bakancsokkal, s úgy tűnik, a leginkább ehhez a stílushoz passzolnak. 
 
A szettet bármilyen visszafogottabb krémszínű vagy barna oversize méretű pulcsival megbolondíthatod.
 
NadrágEsprit: 15 000 Ft 
Bokacsizma: Deichmann, 8 490 Ft 
Pulcsi: H&M, 17 990 Ft