8 nélkülözhetetlen kozmetikum a nyaralásra

bien.hu
Írta: ,
8 nélkülözhetetlen kozmetikum a nyaralásra

Nyaralás előtt érdemes leltároznod kozmetikumaid közt, és beszerezned néhány nyárra alkalmas terméket, mert számít a saját magad és családod egészsége! A megújult Parfumplaza.hu jóvoltából most kényelmesen összeválogathatod a nyaraláshoz szükséges kozmetikai termékeket.

Fényvédők

A legfontosabb, aminek be kell kerülnie a bőröndbe a fényvédőszerek. Mindegy, hogy vízpart vagy hegyvidék az úti cél, megfelelő UV szűrővel ellátott naptej vagy napolaj nélkül nem tartózkodhatunk sokat a napon.
A még nem napedzett bőrnek mindenképp magas, 25-40 faktoros naptejet javaslunk, mint a Carroten Hidra Plus, mely hidratál, és a benne lévő karotin segítségével barnít is.
Gyerekeknek a legmagasabb, 50-es faktorú Carroten Kids ajánlott, mely vízálló, így a sok pancsolás sem mossa le a naptejet. Napozás után a felhevült bőrt mindenképp nyugtatni kell, a Carroten napozás utáni testápoló hűsít és hidratál egyszerre.

Arctisztító

Nyaralás alatt is nagy figyelmet kell szentelnünk a gondos arctisztításra. Praktikus, kis kiszerelésű szettet vásárolni, mely könnyen elfér a bőröndben.
A Primavera Moisturizing - Neroli Cassis négy miniterméket tartalmaz, mellyel az arctisztítás-hidratálás tökéletesen megoldott. 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!