8 kövérítő ruhadarab és kiegészítő

Tomanóczy Andrea
Írta: ,
8 kövérítő ruhadarab és kiegészítő

Ha van rajtad némi súlyfelesleg, kerüld a következő ruhadarabokat, mintákat, mert ezek nemhogy slankítanának, de még rád is tesznek pár kilót. Lássuk, melyek azok a divatos modellek, melyeket jó lenne elkerülni!

Virágminta

Igaz, évek óta nagy népszerűségnek örvendenek a színes virágminták, mégis a molettebbek inkább kerüljék, mivel pár kilóval többnek mutatják őket – és mindenkit.
Ha mégis nagyon ragaszkodsz ezekhez a vidám, tavaszi díszítőelemekhez, válogass olyan darabokat, ahol csak elvétve, egy-egy függőleges sávban ékesítik a virágok a ruhát, ne pedig olyat, ahol az egészet, teljes egészében tarkítják!

Csillogó anyagok

Sok teltebb nő – főleg a fiatalabbak- elkövetik azt a hibát, hogy fényes, csillogó anyagokat hordanak, pedig ezek optikailag még inkább kövérítik őket. Akár a felső, akár az alsó veri vissza a fényt, az eredmény ugyanaz: pár kiló plusz!
Napjainkban a bulikban divatosnak számítanak a csillogó leggingsek, viszont akármilyen felsővel is kombinálod, ha teltebb vagy, ezek a darabok egyáltalán nem előnyösek a számodra!

Helyettük válassz inkább vékony anyagból készült, fekete cicanadrágot, azzal biztosan osztatlan sikert aratsz majd!

Legolvasottabb cikkek

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton