7 szilveszteri öltözködési tipp, hogy ellenállhatatlan lehess

Sándor Alexandra
Írta: ,
7 szilveszteri öltözködési tipp, hogy ellenállhatatlan lehess

Akár tudod már, hogy mi lesz az év utolsó programja, akár csak az utolsó pillanatban döntöd el, biztosan átfutott az agyadon a kardinális kérdés: mit vegyél fel? Ahelyett, hogy konkrét ruhadarabokat és kiegészítőket ajánlanánk a figyelmedbe, most inkább összeszedtünk néhány olyan szempontot, amivel jócskán megkönnyítheted a választást!

Egy kis csillogás

A csillogás szinte már-már kötelezőnek számít szilveszterkor. Ha egyébként is szereted a flitteres vagy csillámos cuccokat, ezzel az elvárással biztosan nem lesz gondod.
Amennyiben viszont távol áll tőled az ilyesmi, inkább csak egy apró kiegészítő formájában csempészd a szettedbe a fényes részleteket. Ne feledd: ilyenkor nem túlzás a csupa gyöngy szoknya, a diszkógömb módjára csillogó cipő és más vadabb cucc sem! A lényeg, hogy jól érezd magad benne, illetve a bőrödben.
A képen balról jobbra: Reserved (14 290 Ft.), Stradivarius (12 995 Ft.)

Figyeld a divatot!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy évek óta ugyanazt a szilveszteri partiszettet használják. Evidensnek tűnik, hogy a máskor egyébként hordhatatlan darabokat ilyenkor hasznosítsd, de az aktuális trendeket sem árt szem előtt tartani.
Idén azzal tarolhatsz, ha egymással kevert anyagokat – például bőrbetétes nadrágot vagy szoknyát –, fűzős bakancsra emlékeztető csizmát, mókás figurával díszített felsőt, vagy pedig állatmintát hordasz.
A képen balról jobbra:
Top - Reserved (3 500 Ft.)
Szoknya - Stradivarius (6 595 Ft.)

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!