7 slankító minta, amiben sokkal karcsúbb leszel

Salat Száva
Írta: ,
7 slankító minta, amiben sokkal karcsúbb leszel

De szeretjük az izgalmas mintákat! Még szép! Csak az a probléma, hogy sokunk számára komoly fejtörést okoz, hogy a minták optikailag is kijelölik a rólunk alkotott kép körvonalait, torzíthatják arányainkat, esetleg előnytelenül hangsúlyozzák bizonyos testrészeinket. A félelmek nem alaptalanok, viszont a mindenkori divat folyamatosan rácáfol a mintákkal kapcsolatos görcsökre. Íme néhány példa, hogyan tudjuk előnyünkre fordítani a mintás darabok hatását!

Trükkös pöttyös Kép forrása: comoorganizarlacasa.com

Imádnivaló pöttyös. Kedvencem. Van pöttyös kabátom, sálam, szoknyám, blúzom és nadrágom is. Persze, nem egyszerre hordom őket és korántsem ideális az alkatom.

Ez a pöttyös blézer viszont azért fantasztikus, mert elmossa az alak körvonalait, mivel a szemben a minta sűrűsége interferáló, kápráztató érzést kelt, emiatt folyamatosan játszik a szemünk előtt a forma.

Egyszínűvel kombináljuk, így tudjunk maximalizálni az optikai csalás hatását.

Keresztbe csíkok Kép forrása: api.shopstyle.com

Bizony, ez keresztbe és haránt is csíkos, mégpedig széles csíkokkal, maximális kontraszttal.

Figyelem!

Az alak nem csontkollekció, csinos modell, párnácskákkal. Mégis előnyösen hat a csíkos felső, hiszen megtöri a test optikai középvonalát és körvonalát és bátran játszik a hatással.

A széles csík ráadásul vezeti is a szemet, tehát a V alakban szabott dekoltázs, mely loknis derékkal végződik, erőteljesen slankít és nem érezzük merevnek.

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba