7 Last Minute halloweeni jelmez, amivel garantált a siker

Stumpf Bea
Írta: ,

Már csak pár nap van Haloweenig, és nem tudod, hogy miben menj a buliba? Nyugi, nem baj, ha csak az utolsó pillanatban kapsz észbe, mert most összegyűjtöttünk neked néhány egyszerű ötletet, amit otthon is gyorsan elkészíthetsz, hogy október 31-én este már csak a bulizásra kelljen koncentrálnod.

Pizzaimádók Kép forrása: brit.co

Ha azok közé tartozol, aki inkább a cuki és vicces Halloween jelmezeket kedveli, és nem akar ijesztő zombinak beöltözni, akkor ezt a szettet kifejezetten neked ajánljuk. Szuper, hogy otthon is elkészítheted, illetve, ha a pároddal akartok beöltözni, arra is van egy ötletünk! Hiszen ki az, aki nem szereti a pizzát? Te egy finom pizzaszelet leszel, a pasid pedig beöltözhet pizzafutárnak. Csak egy nagy kartonpapír, pár színes filc és egy pizzás doboz kell hozzá. Ugye, milyen egyszerű?

Csak csajosan Kép forrása: popsugar.com

Ha szereted a nőies, csajos szetteket, akkor nem hibázhatsz egy Audrey Hepburn jelmezzel.

Egyszerű, de nagyszerű, hiszen csak egy csini fekete miniruha kell hozzá – ami amúgy is minden nő szekrényében alapdarabként szerepel – fekete kesztyűk, egy cigarettaszipka, egy tiara, gyöngyös nyaklánc, illetve egy csinos, de kényelmes magassarkú.