7 inspiráló divatblogger az Instán, akit annyira jó követni!

Stumpf Bea
Írta: ,
7 inspiráló divatblogger az Instán, akit annyira jó követni!

Kép forrása: instagram.com

Figyelem! A következő képsorok a nyugalom megzavarására alkalmasak! Csak erős idegzetűeknek! Azaz hogy is kezdjük? Nehéz úgy végiglapozni néhány Instagram accountot, hogy ne akarnál rögtön te is valami gyönyörű helyre elutazni, szuper új ruhákat venni magadnak vagy csodás lakásban lakni. Legutóbb szuper lakberendezési inspirációt adtunk nektek, most pedig jöhet a divat! Lássuk a kedvenc oldalainkat!

Jessie Bush Kép forrása: blog.bloglovin.com

Elsőként nézzük Jessie Bush Instagram oldalát, aki a We the People blog szerzője is, jelenleg Barcelonában él és szuper képeket posztol.

Nem csak a csodálatos utazásairól, azokról a szebbnél-szebb helyekről, ahol jár, de a legnagyobb örömünkre a kedvenc szettjeiről is.

A legjobb, hogy ugyanúgy, ahogy mindenki, ő is a legegyszerűbb hétköznapi problémákkal küzd, azaz, hogy hogyan öltözzünk divatosan esőben vagy hogy a temérdek választékban hogyan találhatjuk meg az egyetlen tökéletes fürdőruhát magunknak.

Kövesd itt, és megtudod!

Mirjam Flatau Kép forrása: blog.bloglovin.com

Egy kicsit messzebre repülünk, szó szerint Amerikába, Los Angelesbe. Persze egyenlőre csak egy Instagram account keretein belül, hiszen ha divatról van szó vagy csak egy kis inspiráció kell, nem hagyhatod ki mija_mija accountját.

Bár leginkább a minimál stlíust kedveli, imádja az apró részleteket, például a csipkét, a rózsaarany árnyalatot vagy a vintage felsőket, ez a vibe a képeit lapozgatva is abszolút visszajön.

Fotós, utazó vagy csak a divatot kedvelő laikus szemével is szuper böngészni a képeket és a hozzá tartozó sztorikat a blogon.

Ha kedvet kaptál, itt tudod csekkolni!

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba