7 alapdarab, ami tökéletesen áll a vöröseknek

Berényi Nóri
Írta: ,

Amikor a férfiak hajszínük alapján kategorizálják a nőket, akkor a vörösek mindig a szexi jelzőt kapják leggyakrabban. Tény, hogy van bennük valami iszonyatosan csábító, amit egy jól megválasztott szett csak még inkább kihoz belőlük. És, ha ez a kettő párosul, akkor biztos, hogy minden tekintetben megállíthatatlanok lesznek.

Rézvörös árnyalat Kép forrása: aclotheshorse.co.uk

Akárcsak a barnának, vagy szőkének, a vörösnek is rengeteg árnyalata van. Más mutat jól egy sötétebb tónuson és más egy rézvörös árnyalaton.

Utóbbi egy nagyon játékos, már-már kislányos szín, ami rengetek lehetőséget kínál öltözködés terén.

Például egy szép kekivel párosítva roppant stílusos összhatást kelt.

Bár a vöröseknek vigyázniuk kell arra, hogy ne hordjanak túl sok pirosat, mivel hajukon már amúgy is viselik ennek a színnek valamely árnyalatát, viszont egy piros kiegészítő, táska, vagy ékszer formájában még teljesen a jó ízlés határán belül van.

Párosítsd a megfelelő színeket Kép forrása: justjaredjr.com

A vöröseknek nagyon jól áll a fekete, de még nekik is figyelniük kell arra, hogy ne essenek túlzásokba, máskülönben ellenkező hatást érhetnek el vele.

Erre egy jó megoldás, ha megtalálják, hogy mely színek illenek hozzájuk és, ha már sötét, akkor a sötétbe is vigyék bele ezeket az árnyalatokat.

Ilyen például a fehér, kék, barna, zöld, de, ha valaki igazán feltűnő jelenség szeretne lenni, akkor egy szép arannyal bármilyen hétköznapi szettet feldobhat.