6 trükk, amivel feldobhatod a munkahelyi szettjeidet

Stumpf Bea
Írta: ,

Mivel munkában töltöd a legtöbb hétköznapodat, fontos, hogy a gardróbod is felkészítsd arra, hogy évszaknak és a hangulatodnak megfelleő izgalmas szettekben indulhass el reggelente. De fenn lehet tartani mindennap azt, hogy nem a legfelső ruhát kapod ki a szekrényből, hanem egy kicsit kreatívabban rakod össze az outfitjeidet? Lássunk hozzá egy kis inspirációt!

Kardigán helyett blézer Kép forrása: brit.co

Ha már beszereztél néhány kényelmes kardigánt a munkahelyi szettjeidhez, de már te is unod, hogy mindenhez ezeket veszed fel, akkor van egy tippünk számodra.

Vegyél magadnak egy-két olyan blézert, ami fazonjában, színében vagy anyagában egy kicsit extra, és viseld őket a kedvenc szettjeidben.

Hidd el, egy basic farmer + póló összeállítást is nagyon fel tud dobni már önmagában a zakó is. Választhatsz egy hosszított fazont, egy izgalmas övvel összezárható darabot, de a blézer ruha is szuper választás!

Egy klasszikus fehér blúz Kép forrása: frame.bloglovin.com

Ha munkahelyi szettekről van szó, akkor elkerülhetetlen, hogy legalább heti egyszer legyen rajtad fehér blúz.

Persze akkor jobb a helyzet, ha nincs dress code az irodában, de azért egy megbeszélés vagy egy fontosabb meeting megkívánja az elegánsabb összeállításokat.

Szerencsére fehér blúzból ezerféle van, a boltok polcain válogathatsz virágmintás hímzéssel díszített, harangujjú és izgalmasan kivágott fazonok közül.

És a legjobbat még nem is mondtuk, ha egy fehér blúz kerül felülre, ahhoz bármi könyen hozzáigazítható! Neked melyik fehér inges összeállítás lesz a kedvenced?