6 outfit tipp, ha légkondis irodában dolgozol

Írta: ,

Odakinn hatvan fok árnyékban, a munkahelyen pedig mínusz húsz, hála a légkondinak – az ember lánya pedig válasszon, hogy most megsülni, vagy megfagyni szeretne? Ilyenkor nagyon trükkös úgy felöltözni, hogy mindkét klímához megtaláljuk az ideális szettet – ehhez adunk most néhány tippet!

A maxiruha az aduász Kép forrása: lulus.com

1/6 A maxiruha az aduász

Egy jól megválasztott maxiruha szellős, ugyanakkor ülve fedi a lábaidat, úgyhogy legalább azok nem fáznak, ha a kollégák maxra tekerik a légkondit.

Érdemes felül, illetve hátul nem túl kivágott darabot választani – mivel lenge a ruha, nem fogsz meggyulladni, mire beérsz a munkahelyedre, viszont bent sem fogsz fázni, mert mindenhol takar.

Ha nagyon könnyen kimelegszel, válassz oldalt felvágott szoknyát, az még jobban szellőzik a kinti hőségben!

2/6 Hosszú ujjú miniruha

A maxiruha fordítottja is hasznos lehet mind a hőségben, mind a hidegben: ha hosszabb ujjú miniruhát választasz, felül biztosan nem fogsz fázni.

Tarthatsz egy könnyed takarót is a munkahelyeden, vagy bedobhatod a táskádba, amikor suliba mész, és akkor a lábaiddal sem lesz probléma.

Figyelj arra, hogy könnyed, szellőzős anyagból készült ruhát válassz, különben könnyen beleizzadhatsz, és a légkondis helyiségbe érve meg is fázhatsz.

Crop topok Kép forrása: forever21.com

3/6 Crop topok

Újíts be egy hosszabb ujjú crop topot, hiszen nagyon ritka az, ha valaki hasra fázik, egy térdig érő szoknyával pedig pont jó megoldás lehet a melegben és a hidegben is.

Ahogyan a hosszú ujjú miniruhánál, itt is kifejezetten figyelj a felső anyagára!

Rétegek, rétegek, rétegek Kép forrása: fenzyme.com

4/6 Rétegek, rétegek, rétegek

Nyáron nem szívesen cipel magával az ember hatvanöt pulcsit, pedig a legegyszerűbb megoldás ilyenkor még mindig az, ha rétegesen öltözködsz.

Vigyél magaddal egy vékony pulóvert vagy inget, és amikor nincs rá szükséged, egyszerűen kösd a derekadra – egy kicsit ugyan melegíteni fog, de legalább nem kell cipelni, és mindig kéznél lesz.

Ha a munkában van jégkorszak, az is megoldás, ha tartasz bent egy pulóvert, amit ilyen helyzetben simán fel tudsz kapni.

Vegyél fel laza cuccokat Kép forrása: popofstyle.com

5/6 Vegyél fel laza cuccokat

Egy hosszú nadrág vagy hosszú ujjú felső sem feltétlenül jelent instant szaunát odakinn, feltéve, ha jó fazont választasz.

Minél bővebb egy ruha, annál kevésbé érzed azt, hogy az egész lábad/karod takarásban van.

Ismét nagy divat a háromnegyedes, trapézszerű nadrág és a lyukas, laza, szellős felsők – persze együtt ne hordd őket, mert úgy nézel majd ki, mint aki három számmal nagyobb ruhákat vásárol, de külön-külön jó megoldást nyújthatnak a hideg-meleg váltakozására.

Az ingek a barátaid Kép forrása: trendslove.com

6/6 Az ingek a barátaid

A crop top és ing párosítás verhetetlen egy ilyen szituációban, amikor a nagyon hidegre és a gőzölgő betonra is fel kell készülnöd.

Ha egy jól szellőző inget crop toppal viselsz, odakinn kigombolva, bent a hidegben pedig begombolva tudod hordani – le sem kell venni, nem kell cipelni, mégis csinos és divatos.

Ez akkor is megoldás, ha a munkahelyeden vagy a suliban kicsit elegánsabban kell öltöznöd, de odakinn tényleg olyan, mintha szaunában ülnél – egy perc alatt stílust válthatsz annyival, hogy begombolod az ingedet.