6 outfit tipp, ha légkondis irodában dolgozol

Nagy Niki
Írta: ,

Odakinn hatvan fok árnyékban, a munkahelyen pedig mínusz húsz, hála a légkondinak – az ember lánya pedig válasszon, hogy most megsülni, vagy megfagyni szeretne? Ilyenkor nagyon trükkös úgy felöltözni, hogy mindkét klímához megtaláljuk az ideális szettet – ehhez adunk most néhány tippet!

A maxiruha az aduász Kép forrása: lulus.com

Egy jól megválasztott maxiruha szellős, ugyanakkor ülve fedi a lábaidat, úgyhogy legalább azok nem fáznak, ha a kollégák maxra tekerik a légkondit.

Érdemes felül, illetve hátul nem túl kivágott darabot választani – mivel lenge a ruha, nem fogsz meggyulladni, mire beérsz a munkahelyedre, viszont bent sem fogsz fázni, mert mindenhol takar.

Ha nagyon könnyen kimelegszel, válassz oldalt felvágott szoknyát, az még jobban szellőzik a kinti hőségben!

A maxiruha fordítottja is hasznos lehet mind a hőségben, mind a hidegben: ha hosszabb ujjú miniruhát választasz, felül biztosan nem fogsz fázni.

Tarthatsz egy könnyed takarót is a munkahelyeden, vagy bedobhatod a táskádba, amikor suliba mész, és akkor a lábaiddal sem lesz probléma.

Figyelj arra, hogy könnyed, szellőzős anyagból készült ruhát válassz, különben könnyen beleizzadhatsz, és a légkondis helyiségbe érve meg is fázhatsz.