6 öltözködési titok, hogy csodásan hosszú combjaid legyenek

Szabó Erzsébet
Írta: ,
6 öltözködési titok, hogy csodásan hosszú combjaid legyenek

Nem mindenkit áldott meg a sors csodásan hosszú combokkal, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehessen azokat optikailag megnyújtani, illetve vékonyabbnak mutatni. Akad néhány nagyszerű praktika, amikkel elrejtheted a húsosabb részeket, és a te lábaid is égig érőnek tűnhetnek.

Alakformáló harisnya

Túl sokat nem lehet elrejteni ezzel a hasznos ruhadarabbal, de nagyon szépen tudja formálni a méretben és fazonban is eltalált harisnya a combokat.
Érdemes olyat beszerezni belőle, ami klasszikus formájú, tehát nem combfix, mert utóbbi hajlamos rá, hogy a legkényesebb területen, a belső combnál kidudorodjon. A teljes harisnya azonban nem csak a vádlit és a combokat varázsolja feszessé, hanem a csípőt is.

Fekete színek

A fekete köztudottan slankít, ezért mindenképpen érdemes ilyen színű nadrágot, harisnyát, vagy éppen leggingst vásárolnod.
Sokkal szebb lesz az összhatás, ha a combjaidat feketébe burkolod, s ezáltal háttérbe szorítod, majd felsőruházat gyanánt valamilyen élénk színű, feltűnő ruhát választasz. Lehet ez tunika, szoknya, egybe ruha, vagy egy oversize felső, a végeredmény magáért beszél.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba