6 melltartós trükk, amit mindenképp ismerned kell, ha kicsi a melled

Stumpf Bea
Írta: ,
6 melltartós trükk, amit mindenképp ismerned kell, ha kicsi a melled

Kép forrása: v4.cc

Bármekkora is a melled, nehéz megtalálni a tökéletes fazont és méretet, hiszen lehet, hogy nagyon tetszik, szuper a fazon és elsőre kényelmesnek is tűnik, de valamiért mégsem válik be. Akkor sincs könnyű dolgod, ha nagyok a melleid, de nincs ez másképp a kis mellek esetén sem. Lássunk néhány egyszerű trükköt, amivel könnyebb lesz a melltartóvásárlás és amikkel végre megtalálhatod a tökéletes melltartót!

Tudd meg a valós méreted! Kép forrása: weheartit.com

Valószínűleg minden nőre vonatkozik, hiszen akármekkora is a melled, a melltartóválasztásnál nagyon fontos, hogy a megfelelő méretet vásárold.

A legjobb, ha a vásárláskor valaki tud neked segíteni a különböző fazonok és méretek kiválasztásánál, de nem árt, ha te is tájékozódsz egy kicsit otthon.

Fontos, hogy ne csak ránézésre vagy tippre válassz méretet, hanem mérd meg otthon a valós méreteidet, és ha megvan a szám, utána már sokkal okosabb leszel!

Lássuk, hogyan!

A, B, C, D? Kép forrása: v4.cc

Na akkor számoljunk!

A melltartó méretek két részből állnak, a szám a mellbőséget, azaz a melled alatti részt, a betűk pedig a kosár méretét mutatják. Ahhoz, hogy megtudd a pontos méreted, fogj egy mérőszalagot és pont ott, ameddig a melltartód ér, mérd meg magad.

Ha furcsa számot kapsz, akkor kerekítsd egy nullára vagy ötre végződő számra, és már meg is van az egyik értéked.

A kosárméretekkel már egy kicsit nehezebb dolgod lesz, hiszen ez sokszor fazontól és a merevítéstől is függ. A lényeg, hogy érdemes többet felpróbálnod és kicsit mozognod benne, hiszen így látod majd meg, hogy bevág-e, túl bő-e vagy néhány perc után is jónak tűnik-e.

Tipp: Az is fontos, hogy a próbánál vedd vissza a felsődet vagy akár próbáld ki a melltartót több felsővel is, hogy lásd, hogy így is tetszik-e!