6 melltartós praktika, ha extra nagy melled van

Stumpf Bea
Írta: ,
6 melltartós praktika, ha extra nagy melled van

Kép forrása: ebay.co.uk

Korábbi cikkünkben olyan egyszerű, mégis nagyszerű melltartós praktikákról írtunk, amik a kismellűeknek szóltak, de persze van a tarsolyunkban néhány trükk a nagymellűek számára is. Ha nagy a melled, akkor tudod, hogy a melltartóvásárlás nem egy kétperces program, sőt vannak olyan fazonok, amikről lehet, hogy teljesen le is kell mondanod! Lássuk a részleteket!

Egy kis támogatás Kép forrása: shop.favorites.com.ua

Ha nagy a melled, akkor tudod, hogy a melltartók terén, ahol csak lehet, jól jön a támogatás. Mit jelent ez? Pántok, kosár, anyag és néhány plusz extra.

Az már sokat segít a dologban, ha a kosár alatt még nem ér véget a melltartód, hanem kicsit lejjebb végződik, hiszen így extra támasztékot és rugalmasságot adhat a melltartódnak.

Ezzel a verzióval a súly és a teher is jobban eloszlik, így fent a pántok nem vágnak majd be, a kosarak pedig kevésbé lesznek majd kényelmetlenek!

Kisebb szivacsok Kép forrása: thecurvyfashionista.com

Fazonfüggő, hogy az egyes melltartókba milyen alátámasztás és milyen szivacsok kerülnek, de általánosságban elmondható, hogy ha nagy a melled, akkor a legjobb, ha kisebb szivacsot és inkább nagyobb alátámasztást választasz.

A súlyos szivacsok nem csak nagyobbítják majd az egyébként is nagy melled, de kényelmetlenné és sok esetben túl meleggé is teszik a melleid közötti területet, amire a mindennapokban biztosan nem vágysz majd.