6 külföldi online divatüzlet, ahol szuper stílusos ruhákat találsz, elérhető áron

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Magyarországon is egyre népszerűbbek az online ruhaboltok, ahol kedvező áron szerezhetsz be különleges darabokat, és persze sokkal könnyebben böngészhetsz a jelentős akciók között, mint személyesen. A világhálónak köszönhetően azonban már könnyedén és egyszerűen rendelhetsz külföldről is – lássuk tehát a legnépszerűbb, külföldi webshopokat!

boohoo.com Kép forrása: weheartit.com

A Boohoo-n az árak sem túl drágák, se nem túl olcsóak, bár mint mindenhol, itt is kifoghatsz nagyon kedvező árú termékeket.

Megbízható webshopról beszélhetünk, hiszen több, mint 10 éve működik, és a cégtulajdonosok már 2016-ban is 1000 alkalmazottat foglalkoztattak.

További extra, hogy a portálon, közösségi médiában rendszeresen találsz kedvezményes kuponkódokat, amiket aztán felhasználhatsz a vásárlás során – így legalább a postaköltség árát megspórolhatod!

Bár, mivel Európában működik az üzlet, a szállítás díja sem eget rengető.

prettylittlething.com Kép forrása: careergirldaily.com

A Prettylittlething webshopban is megtalálsz mindent, amire az egyedi megjelenéshez szükséged lehet.

Méret szerint válogathatsz a cipők, ruhák között, de persze a kiegészítők, a táskák, és persze a szépségápoláshoz szükséges holmik sem hiányozhatnak a kínálatból.

A szállítást illetően 5-10 munkanappal számolgatsz, és 7 fontot kell fizetned a postaköltségért.

Ez nem feltétlenül a legolcsóbb, de ha több mindent rendelsz, esetleg összeállsz néhány barátnőddel, akkor egyértelműen megéri.