6 külföldi online divatüzlet, ahol szuper stílusos ruhákat találsz, elérhető áron

Írta: ,

Magyarországon is egyre népszerűbbek az online ruhaboltok, ahol kedvező áron szerezhetsz be különleges darabokat, és persze sokkal könnyebben böngészhetsz a jelentős akciók között, mint személyesen. A világhálónak köszönhetően azonban már könnyedén és egyszerűen rendelhetsz külföldről is – lássuk tehát a legnépszerűbb, külföldi webshopokat!

boohoo.com Kép forrása: weheartit.com

1/6 boohoo.com

A Boohoo-n az árak sem túl drágák, se nem túl olcsóak, bár mint mindenhol, itt is kifoghatsz nagyon kedvező árú termékeket.

Megbízható webshopról beszélhetünk, hiszen több, mint 10 éve működik, és a cégtulajdonosok már 2016-ban is 1000 alkalmazottat foglalkoztattak.

További extra, hogy a portálon, közösségi médiában rendszeresen találsz kedvezményes kuponkódokat, amiket aztán felhasználhatsz a vásárlás során – így legalább a postaköltség árát megspórolhatod!

Bár, mivel Európában működik az üzlet, a szállítás díja sem eget rengető.

prettylittlething.com Kép forrása: careergirldaily.com

2/6 prettylittlething.com

A Prettylittlething webshopban is megtalálsz mindent, amire az egyedi megjelenéshez szükséged lehet.

Méret szerint válogathatsz a cipők, ruhák között, de persze a kiegészítők, a táskák, és persze a szépségápoláshoz szükséges holmik sem hiányozhatnak a kínálatból.

A szállítást illetően 5-10 munkanappal számolgatsz, és 7 fontot kell fizetned a postaköltségért.

Ez nem feltétlenül a legolcsóbb, de ha több mindent rendelsz, esetleg összeállsz néhány barátnőddel, akkor egyértelműen megéri.

marketplace.asos.com Kép forrása: stephaniesterjovski.com

3/6 marketplace.asos.com

A Marketplace már nem egy közismert webshop, legalábbis hazánkban.

Ennek előnyét érdemes kihasználnod, hiszen így még egyedibb és különlegesebb ruhákat szerezhetsz be magadnak.

A shop magáról úgy nyilatkozik, hogy náluk találod meg a legdögösebb, új márkákat, és ők azok, akik az utánozhatatlan, vintage butikok kínálatának is otthont nyújtanak.

Külön válogatsz a férfiaknak és nőknek szóló termékek között, akár 70% kedvezménnyel a nagy akciók keretében.

Ugyan a weboldal nem a legmodernebb, a keresője tökéletesen működik, tehát egy próbát érdemes tenned vele.

monki.com Kép forrása: hu.pinterest.com

4/6 monki.com

A Monki weboldalán azonnal választhatsz is, melyik országba szeretnél rendelni, így a postaköltséget automatikusan a vásárláshoz igazítja a rendszer.

Van itt minden, ami szem-szájnak ingere, ráadásul nem csak saját magadat, hanem az otthonodat is felöltöztetheted a segítségükkel.

Hasznos extra, hogy a portál alján találsz egy képnézegetőt, amiből azonnal inspirálódhatsz is: ide azok a fotók kerülnek, amiket a vásárlók #monkistyle hashtaggel töltöttek fel a közösségi portálokra.

Az árak barátságosak, a szállítás gyors és csak 7 euróba kerül.

Mi mást kívánhatnánk még?

getthelabel.com Kép forrása: stylemepretty.com

5/6 getthelabel.com

Sokoldalú és megnyerő a Getthelabel oldala, ahol azonnal szűkítheted is a kört: saját magadnak, a párodnak, vagy a gyermekednek vásárolnál?

Esetleg kiegészítőket, sportfelszerelést keresel?

Itt mindent megtalálsz, persze a szezonok végén jelentős kedvezményekkel.

Sok-sok ismert márka kínálja eladásra legkülönfélébb termékeit, ráadásul 100 eurós rendelés esetén a nemzetközi szállítás díját is elengedik (egyébként 8 euró a postaköltség).

forever21.com Kép forrása: phototakes.net

6/6 forever21.com

A Forever21 kecsegtető nevének megfelelően valóban inkább fiatalokat céloz meg a ruháival, de ízléses kínálatának köszönhetően, kortól függetlenül keresgélhetsz a shopban.

Férfiaknak, nőknek, lányoknak is készítenek ruhákat, emellett külön kategória áll a plus size mérettel rendelkezők számára.

Barátságos árai vannak a boltnak, kiemelten vonzóak az akciói, és nagyon-nagyon gyorsak, sok itthoni üzlet megirigyelhetné teljesítményüket: 2-5 munkanap alatt ideér a rendelésed, amiért csupán 6 eurót kell fizetned.