6 divat összeállítás 2011 nyárra

Írta: ,

Az idei divatban minden a kifinomult nőiességről szól. A szabásokról, minták és anyagok a finom 70-es évek stílusát modern vonalakban idézik. De hogy milyen alkalomra, milyen összeállítást válasszunk, abban következő cikkünk segítségedre lesz!

Esküvőre vagy egyéb partyra

1/6 Esküvőre vagy egyéb partyra

Kifinomult légies anyagból készült kis fekete ruha. Válasszunk hozzá egy magassarkú fekete szandált és egy élénk színű plikket. Ha lehetőség van rá, a fülbevalót is ugyanebben az élénk színben válasszuk.
Táska - Alexander McQueen
Ruha - Esprit
Szandál - Jimmy Choo

Városi séta vagy strand

2/6 Városi séta vagy strand

Egy forró nyári napon, amikor szabadidődet minél kényelmesebben szeretnéd eltölteni, ideális választás egy póló-rövidnadrág párosítás. Válassz hozzá lapos talpú szandált és egy tarka vászontáskát vagy pénztárcát.
Póló - Esprit
Rövidnadrág - H&M
Szandál - Next
Pénztárca - Zara
Karperec - Monica Vinader

Hivatalos nappali viselet

3/6 Hivatalos nappali viselet

Amikor munkahelyi viseletről van szó, mindig vigyázzunk a szoknyák/ruhák hosszára (a térd felett két ujjnyinál ne legyen rövidebb). Szerezz be egy könnyű nyári ruhát semleges színben, hordj hozzá fekete/bőrszínű szandált és táskát!
Ruha - Esprit
Szandál - Yves Saint Laurent
Karperec - Bottega Veneta
Táska - Zara

Ha randira készülsz

4/6 Ha randira készülsz

A nyári randikban és egyáltalán az esti összejöveteleken az a jó, hogy végre megmutathatod legszebb női adottságaidat. Egy ilyen divatos féloldalas ruha szexin megvillantja a vállakat, miközben A-vonalú szoknyarésze gyönyörűen formálja alakodat.
Ruha - Next
Fülbevaló - Oscar de la Renta
Táska - Jimmy Choo
Szandál - Jimmy Choo

Nappali kimozdulós öltözet

5/6 Nappali kimozdulós öltözet

A tengerész stílus idén éli fénykorát. Szerezz be egy matrózmintás pólót, hordd feltűrhető szárú nadrággal, dobd fel vékony piros övvel és piros telitalpú cipővel. Egy matrózkalap is jól jöhet!
Farmer - Esprit
Cipő - Zara
Póló - Next
Kalap - Topshop
Öv - Otto

Nappali elegáns megjelenés

6/6 Nappali elegáns megjelenés

A 70-es évek jegyében újra divatba jöttek a lenge bőszárú nadrágok és overálok. A könnyű szaténos overálhoz jól illik egy csipkés blézer, fonottas bőrtáska és fonott talpú szandál.
Overál - Tibi
Táska - Miu Miu
Szandál - Zara
Fülbevaló - Otto
Blézer - Topshop