6 csodaszép alkalmi szett szentestére

Szabó Erzsébet
Írta: ,
6 csodaszép alkalmi szett szentestére

Szenteste a többség szeretné csodás ruhában ünnepelni a még csodásabb eseményt, és ha időben elkezdesz keresgélni, meg is fogod találni a legalkalmasabb ruhát a célra. Mutatunk néhány lehetőséget, minden stílusra és alkatra!

Csillogásból sosem elég

Ha már karácsony, akkor a legtöbben szeretjük a csillogást. Ezt a vágyat kiválóan tükrözik az utóbbi trendek, hiszen ismét hódítanak a csillámos, flitteres ruhák, amik tökéletes ünnepi hangulatot kölcsönöznek viselőiknek.

A testhezálló, feltűnő ruhákkal persze nem árt vigyázni, ezek könnyen kövéríthetnek, de ha éppen az a cél, hogy kicsit teltebb legyél, akkor kiváló választásnak bizonyulnak. 

Ennek a ruhának az ünnepélyes hangulatát még tovább emeli a különleges hátkivágás, ami az egyik legjellemzőbb különlegessége az alkalmi megjelenésnek.

Ráadásul kiválóan megtartja az összhangot, mert bár meglehetősen rövid, egyáltalán nem kivágott. Viseld magas sarkúval, de tarts mértéket a kiegészítők terén.

  • Ruha: H&M, 3 990 Ft 
  • Cipő: Deichmann, 7 490 Ft 
  • Borítéktáska: F&F, 6 000 Ft 
  • Fülbevaló: Esprit, 3 000 Ft 
Klasszikusban elegánsan

Ha nem szereted a túlságosan feltűnő ruhákat, számodra tökéletes választás egy ejtett fazonú, derékban szűk ruha.

A laza szabás visszafogottá, szoliddá, ám egyúttal elegánssá teszi a megjelenést, a deréköv pedig biztosítja, hogy a nőies vonalak továbbra is a központba maradjanak. 

Egy ilyen ruha bármilyen alkalomra tökéletes választás, ha a színe is olyan egyszerű, mint amilyen a fekete és az arany kettőse, akkor pedig garantáltan nem foghatsz mellé.

A háromnegyedes ujjrész biztosítja, hogy még véletlenül se fázz, ráadásul eltakarja az esetlegesen teltebb felkart.

Ez a ruha mindenkinek homokóraalkatot varázsol, ápol és eltakar, ráadásul vékonyabbnak is mutat, pláne, ha nem felejted el a magas sarkút.

  • Ruha: F&F, 6 900 Ft 
  • Fülbevaló: H&M, 1 290 Ft 
  • Cipő: CCC, 7 190 Ft 
  • Táska: Accessorize, 10 500 Ft 

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv