6 szín és outfit, ami tökéletesen áll a szőkéknek

6 szín és outfit, ami tökéletesen áll a szőkéknek

Címlap / Stílus / Divat / 6 szín és outfit, ami tökéletesen áll a szőkéknek

Ha szőke vagy, akkor nem árt tudnod, hogy milyen ruhák, illetve színek hozzák ki csodás hajszínedet és melyek azok, amiket kerülnöd kellene. Az biztos, hogy az ősz és a tél neked kedvez, ugyanis a sötét színek tökéletesen passzolnak a szőke hajkoronához. Míg a nyári neon színek inkább sárgították fürtjeidet, addig a tél színei előhozzák legszebb árnyalatait.

Hideg árnyalatú pulcsik

A hideg, szürkés árnyalatú pulcsik remekül passzolnak a szőke hajhoz.

Minden szőke nő tudja, hogy mennyire nagy erőfeszítés megtalálni a tökéletes árnyalatot úgy, hogy ne legyen benne sárgás árnyalat.

Ehhez pedig nagy segítség egy ilyen hideg színű pulcsi, ami garantáltan a hajad egyik legjobb hamvasítója lesz.

Az örök fekete

Egy fekete hajú nőnek soha nem tanácsolnánk, hogy alulra és felülre is feketét viseljen, hiszen nagyon öregítené a kinézetét, viszont a szőkéknek még ez a duplázás sem lenne sok.

A világos haj szinte ragyog egy fekete pulcsival, így nagyon szépen kihozza az árnyalatokat.

Ha szőke vagy, akkor kötelező beszerezned egy fekete alapdarabot.

Ha melegebb színvilágra vágysz

Ne feledjük, hogy szőkéből is rengeteg árnyalat létezik, így nem biztos, hogy mindenki a hideg, hamvas színeket részesíti előnyben.

A túl komor hatás elkerülése érdekében a szőkék is bátran használhatnak melegebb színeket.

Ilyen például a mustársárga, ami azért is jó választás, mert az ősz egyik örök sláger színe, másrészt pedig a citromsárgával ellentétben nem sárgítja fürtjeidet.

Ha viszont mégis így éreznél, akkor dobj fel a fejedre egy fekete kalapot és egyből elszáll ez a gondolat.

Télen is színesen

Említettük már, hogy mennyire fantasztikusan áll a szőke hölgyeknek a piros? És ez bizony a nyár végeztével is változatlan marad.

A téli outfitek lényege nem az egyhangúságban rejlik, hanem abban, hogy képes vagy e megtalálni a számodra megfelelő színeket.

Mert, hogy a hidegben is lehet színesen öltözködni. 

Törekedj az egyensúlyra

Mostanra már tudod, hogy a hideg színű ruhákkal hamvasítod a hajad, a melegebb színekkel pedig a hajadnak is melegebb árnyalatot adsz.

De itt egy trükk, ha úgy érzed, hogy egyiket sem szeretnéd túlzásba vinni.

Ha például a kabátod egy meleg barna árnyalat és a hajad is inkább aranyszőke, akkor a sárgás hatás elkerülése érdekében elég, ha csak magadra kapsz valami sötétet.

Ez lehet a már korábban említett kalap, pulcsi, a lényeg, hogy ez a sötétebb szín is az arcodhoz legyen közel.

A tökéletes kombináció

Van egy kombináció, amit kifejezetten a szőkéknek találtak ki. Ez pedig a rózsaszín, fehér és kék vegyítése. Ha ezt a három színt vegyíted, akkor nem hibázhatsz.

A rózsaszín amúgy is a szőkék nagy aduásza, hiszen e mellett a hajszín mellett érvényesül leginkább. Hasonló a helyzet a fehérrel is, a kék pedig egyértelműen a szőkék színe.

Adunk erre neked egy könnyen kivitelezhető tippet. Biztos a te gardróbodban is lapul egy kék farmer és egy fehér ing.

Ez már így önmagában is egy tökéletes szöszi outfit, de, ha még megbolondítod egy kis rózsaszínnel, akkor igazi stíluskirálynő leszel. Például egy rózsaszín sál, vagy kabát is tökéletesen megfelel a célnak.

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!