5+1 sikkes leggingses viselet otthonra

Szőke Angéla
Írta: ,
5+1 sikkes leggingses viselet otthonra

Kép forrása: shutterstock

A karanténnak nem csak hátrányai, hanem meglepő előnyei is vannak például egész nap a kutyáddal, cicáddal lehetsz, illetve a macskanadrágod kinevezheted munkaruhának. A leggings kicsit megosztó, de ennek ellenére méltán népszerű ruhadarab, hiszen gyakorlatilag mindennel viselhető és attól függően hogy mivel hordjuk, percek alatt változhat lezser otthoni outfitből stílusosan elegánssá.

Nem mindenki hord cicanadrágot az utcára – sokan csak sportoláshoz veszik fel - de azt, hogy otthonra tökéletes viselet, mindenki elismeri Most, hogy gyakorlatilag máshol nem s nagyon lehetünk, csak otthon, akár minden nap hordhatjuk szeretett leggingsünket, egyedül alváshoz nem ajánljuk. Íme hat sikkes leggingses viselet otthonra, hogy ne legyen unalmas a cicanaci!

Honnan lehet tudni, hogy egy bizonyos ing illik-e a leggingshez?

Nos, amennyiben elég hosszú ahhoz, hogy eltakarja a hátsód, már biztosan nyert ügyed van.

Otthon hordhatod papuccsal, utcára sportcipővel is tökéletes viselet, de ha kicsit fel szeretnéd dobni az outfitet, húzz magasszárú csizmát és viselj megfelelő kiegészítőket.

 

A felül lezser, alul szűk viselet mindig szexi, főleg akkor ha a hasad is majdnem kilátszik.

A „crop top” fazonú bő pulcsi és a testhezálló leggings remekül passzol egymáshoz, egy ilyen párosítást gyakorlatilag nem lehet elrontani.

A rövid, elvágott pulcsi játékosan befejezetlen hatást kelt, még sincs hiányérzetünk, mert az outfit egyszerre erőlködés nélküli, lezser és nem utolsósorban végtelenül szexi.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba