5+1 nyári lábbeli trend, ha nem bírod a magassarkút

Írta: ,

Nem tudjuk te, hogy vagy vele, de mi egyre nehezebben vesszük rá magunkat, hogy minden nap kényelmetlen magassarkúba bújtassuk lábunkat, főleg ebben a melegben. Viszont éppen ezért próbáltuk megtalálni azokat a nyári szandikat és kiscipőket, melyekben ugyan olyan nőiesnek érezhetjük magunkat, mint egy magassarkúban. Szóval szeretnénk megnyugtatni, hogy igenis van élet a tűsarkon túl.

1/6 Magasított talp

Mi teljesen odáig vagyunk ezért a fazonért, mert egyszerre nőies és kényelmes.

Mivel a talp rész egyenletesen van megemelve, ezért a súlypontod sem ingadozik, így nem lesz diszkomfort érzeted benne, mint egy magassarkúban.

Ahhoz viszont kellően nőies, hogy akár egy szép maxi ruhához is bátran felvehesd.

Másik nagy előnye, hogy nagyon szépen nyújtja a lábakat, így azok számára különösen előnyös, akik ezt a részt szeretnék optikailag hosszabbítani.

Egy esküvőre például igazi telitalálat.

2/6 Hátul semmi

Talán már te is szembesültél vele, hogy az idei nyarat a csíkok fogják uralni, már, ami a divatot illeti.

A legnagyobb tervezők nyári kollekcióiban már visszaköszönt ez a minta és szerencsére már a tömegcikkek között is szembejöhet velünk.

Másik visszatérő trend a „hátul semmi” fazonú szandi, ami elől zárt és a sarok résznél pedig teljesen nyitott.

Ez a darab például remek szolgálatot tehet a rohanós hétköznapokon, hiszen ez biztosan nem fogja feltörni elől a lábadat, viszont kellőképp tud benne majd szellőzni.

Egy jó tanács! Viselése előtt érdemes meglátogatnod a pedikűrösödet, hogy szép puhává varázsolja a sarkaidat.

3/6 Vissza az időbe

Kérlek mondd, hogy neked is volt valamilyen hasonló típusú papucsod gyerekkorodban, ami akkor persze nagyon vagány dolognak számított.

Aztán telt-múlt az idő és egészen ez idáig hatalmas divatbakinak számított, ha valaki nyáron ilyenben jelent meg valahol. És láss csodát, igaz a hír, miszerint egyszer minden visszatér a divatba, mert újra beköszöntött ennek a modellnek a fénykora.

Mi őszintén örülünk neki, mert elképzelni sem tudnánk ennél kényelmesebb viseletet a kánikulában.

Gyakorlatilag bármihez felveheted, legyen szó sportosabb, vagy elegánsabb összeállításról.

4/6 Pántos csodák

Figyelem! A következő modellt nem ajánljuk kismamák részére, hiszen kevés fájdalmasabb dolog van, mint amikor szorít a cipő és mindenhol töri a lábunkat.

Nyáron sokkal jobban dagad a lábunk, így vannak, akik kifejezetten irtóznak a pántos szandiktól.

De az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy csak a megfelelő fazont és minőséget kell megtalálnod, mert akkor örök barátod lesz a meleg, nyári napokon.

Ez is egy olyan darab, ami soha nem fog kimenni a divatból és szinte bármivel jól kombinálható. Felveheted farmerhez, de akár egy szép nyári ruhához is jól mutat.

Jó tanácsként mondjuk, hogy érdemes egy picit tovább elidőzni az üzletben, ha ilyen fazont próbálsz, mert csak így győződhetsz meg arról, hogy tényleg kényelmes darabot választottál.

5/6 Tanga, másképp!

A nyár királya a tangapapucs!

Ezt a tényt még maga Anna Wintour sem tudná megváltoztatni.

Kényelmes, stílusos és kortól, nemtől függetlenül, bárki viselheti.

Egy nyaralásra például igazi jolly joker, mert lemehetsz benne a strandra, városnézésre is kiválóan alkalmas, de még egy vacsorához is bátran felveheted, mert, ha igényes darabról van szó, akkor bizony egy ruhához is jól néz ki.

6/6 Jöhet egy kis csalás?

Bár ezúttal direkt hanyagolni szerettük volna a magassarkút, mégis azt gondoltuk, jó lenne bemutatni, hogy magassarkú és magassarkú között is van különbség. Emlékszel, mikor pár éve csak a kifejezetten óriás sarok és platform volt a divat? Ha valaki egy kicsivel is rövidebb sarkot választott, az már törpesaroknak számított és akkoriban kevés cikisebb dolog volt ennél.

Adjunk hálát 2018-ért, mert ahogy a divatvilágban mindenben, úgy a cipő trendben is sokkal lazábbak lettek a határok és már nem csak a tűsarok számít stílusosnak.

Éppen ezért szerettünk volna neked megmutatni egy olyan modellt, aminek éppen, hogy van egy kis sarka, de ez még abszolút egy élhető hossz. Ha nőcis napot tartasz, akkor ez számodra egy remek választás lehet.