5+1 nélkülözhetetlen fesztiválkellék, amit mindenképp vigyél magaddal a Szigetre

Írta: ,

Még el sem kezdődött a koncert, de te máris bőrig áztál az esőben? Éjszaka aludni próbálsz a sátorban, de még hajnali 4-kor sem hagy pihenni a zene? Az ember gyakran szembesül ilyen és ehhez hasonló problémákkal a fesztiválozás közepette. Hamarosan kezdetét veszi a Sziget Fesztivál, ezért összegyűjtöttünk néhány olyan kelléket, melyet érdemes lesz magaddal vinned, ha többnapos bulizást tervezel!

Napelemes telefontöltő Kép forrása: amazon.com

1/6 Napelemes telefontöltő

Bármilyen csábító is a gondolat, hogy egy kis időre elszakadjunk az elektronikától és az internettől, a telefon egy nélkülözhetetlen eszköz, ha szeretnéd megtalálni a tömegben a barátaidat. Emellett az élmények megörökítése sem utolsó szempont, hiszen gondolj csak bele, milyen jó lesz egy-egy bulizós videót visszanézni egy dolgozós hétköznapon!

Éppen ezért jól jöhet egy hordozható, napelemes töltő, mely a nap erejével képes feltölteni saját akkumulátorát. Legyünk tehát bárhol, egy sátorban, a Balaton közepén, vagy éppen a tengeren, ezzel az eszközzel akkor is töltheted a telefonod, ha éppen nincs a közelben konnektor!

Egy praktikus táska Kép forrása: blog.freepeople.com

2/6 Egy praktikus táska

Senki sem szeret egy nehéz válltáskával rohangálni a koncertek alatt, ezért érdemes alaposan meggondolnod, milyen kiegészítőket választasz a bulizáshoz. A táska akkor jó, ha könnyű, kisebb méretű, ugyanakkor elférnek benne a legfontosabb dolgaid, így például a telefonod, esetleg egy szájfény, egy kis pénztárca, hajgumi, hullámcsat, fájdalomcsillapító, kézfertőtlenítő, arcfrissítő kendő, illetve egy kis kézitükör.

Nem érdemes alkaron vagy vállon hordható darabokkal kísérletezni, ezek ugyanis rendkívül kényelmetlenek tudnak lenni és korlátoznak a táncban. Helyette keresd inkább a kisebb méretű hátizsákokat, vagy a keresztpántos táskákat. Utóbbi azért is nagyszerű választás, mert könnyedén tudsz mozogni benne, ugyanakkor szem előtt van, így nem kell attól tartanod, hogy hátulról kizsebelnek!

Kalap és napszemüveg Kép forrása: what-id-wear.com

3/6 Kalap és napszemüveg

A zenei fesztiválok egyik előnye, hogy párhuzamosan több helyszínen is zajlanak a programok, a nagy nyári melegben azonban fennáll a veszélye a leégésnek és a napszúrásnak.

Egy divatos kalap nem csak mutatós, de hasznos is, hiszen megóvja a fejedet és az arcodat a naptól. Jó választás lehet egy széles karimás floppy, vagy egy stílusos fedora kalap.

Ne hagyd otthon a napszemüvegedet sem, ez jelenti ugyanis a garanciát arra, hogy a szembetűző napfényben is látod majd az előadókat! Ráadásul másnaposan életmentő lehet! ;)

Készülj fel az esős időre! Kép forrása: wethepeoplestyle.com

4/6 Készülj fel az esős időre!

A fesztiválok alatt nem ritka jelenség az eső, mely egyik percről a másikra pocsolyákkal teli sártengerré változtathatja a terepet.

Ilyenkor nincs is praktikusabb viselet, mint a gumicsizma, illetve az esőkabát, mely megóv attól, hogy bőrig ázz vagy csuromvizes zokniban kelljen végigmulatnod az éjszakát.

Ezek a darabok ma már számtalan divatos színben és fazonban kaphatóak, így nem kell attól tartanod, hogy nevetséges hatást keltesz majd a szereléseddel!

Füldugó Kép forrása: etsy.com

5/6 Füldugó

A többnapos fesztiválozás alapkelléke minden kétséget kizáróan a füldugó. Egyrészt biztosítja a legnagyobb hangzavar közepette is a nyugodt, zavartalan pihenést, másrészt megóvja a hallásunkat, ha az első sorból szeretnénk élvezni a koncertet.

A különleges, partizásra használt darabok speciális szűrőkkel rendelkeznek, így a zene és a beszéd tisztán hallható marad, ugyanakkor védik füleinket a túlzott zajszinttől, valamint megakadályozzák a későbbiekben jelentkező kellemetlen fülcsengést!

+1. Egy frissítő Mojito

6/6 +1. Egy frissítő Mojito

Ha pedig a tökéletes party helyszínt keresed, arra is van egy szuper tippünk! Látogass el a Casa Bacardíba, és lepd meg magad, illetve barátaid egy hűsítő Mojito-val! Tölts fel képeket #casabacardi hashtaggel a Bacardí élő közösségi média falára, és naponta belépőt nyerhetsz a Casa Bacardí VIP teraszára, vagy akár esélyed lehet a fődíjra, egy backstage túrával egybekötött VIP házibulira!

Ráadásul a megvásárolt koktélokkal pontokat gyűjthetsz, amit fesztiválkellékekre válthatsz be. Nem lesz nehéz megtalálnod, hiszen közvetlenül a nagyszínpaddal szemben várnak a legnevesebb magyar DJ-k és különleges programok, hogy a koktélozás közben belefeledkezz a vérbeli kubai hangulatba.