5+1 nélkülözhetetlen fesztiválkellék, amit mindenképp vigyél magaddal a Szigetre

Póta Szilvia
Írta: ,

Még el sem kezdődött a koncert, de te máris bőrig áztál az esőben? Éjszaka aludni próbálsz a sátorban, de még hajnali 4-kor sem hagy pihenni a zene? Az ember gyakran szembesül ilyen és ehhez hasonló problémákkal a fesztiválozás közepette. Hamarosan kezdetét veszi a Sziget Fesztivál, ezért összegyűjtöttünk néhány olyan kelléket, melyet érdemes lesz magaddal vinned, ha többnapos bulizást tervezel!

Napelemes telefontöltő Kép forrása: amazon.com

Bármilyen csábító is a gondolat, hogy egy kis időre elszakadjunk az elektronikától és az internettől, a telefon egy nélkülözhetetlen eszköz, ha szeretnéd megtalálni a tömegben a barátaidat. Emellett az élmények megörökítése sem utolsó szempont, hiszen gondolj csak bele, milyen jó lesz egy-egy bulizós videót visszanézni egy dolgozós hétköznapon!

Éppen ezért jól jöhet egy hordozható, napelemes töltő, mely a nap erejével képes feltölteni saját akkumulátorát. Legyünk tehát bárhol, egy sátorban, a Balaton közepén, vagy éppen a tengeren, ezzel az eszközzel akkor is töltheted a telefonod, ha éppen nincs a közelben konnektor!

Egy praktikus táska Kép forrása: blog.freepeople.com

Senki sem szeret egy nehéz válltáskával rohangálni a koncertek alatt, ezért érdemes alaposan meggondolnod, milyen kiegészítőket választasz a bulizáshoz. A táska akkor jó, ha könnyű, kisebb méretű, ugyanakkor elférnek benne a legfontosabb dolgaid, így például a telefonod, esetleg egy szájfény, egy kis pénztárca, hajgumi, hullámcsat, fájdalomcsillapító, kézfertőtlenítő, arcfrissítő kendő, illetve egy kis kézitükör.

Nem érdemes alkaron vagy vállon hordható darabokkal kísérletezni, ezek ugyanis rendkívül kényelmetlenek tudnak lenni és korlátoznak a táncban. Helyette keresd inkább a kisebb méretű hátizsákokat, vagy a keresztpántos táskákat. Utóbbi azért is nagyszerű választás, mert könnyedén tudsz mozogni benne, ugyanakkor szem előtt van, így nem kell attól tartanod, hogy hátulról kizsebelnek!