5+1 mód, ahogyan a tüllt hordhatjuk a hétköznapokban

Írta: ,

A tüll különleges, nőies és izgalmas anyag, de szerencsére nem kell feltétlenül balerinának lenned ahhoz, hogy viselhesd. Bár sokáig a tüll a különleges alkalmak anyaga volt, 2018-ban nyugodtan hordhatod a hétköznapokon is. Mutatjuk, hogyan!

Mutasd meg magad! Kép forrása: elleuk.com

1/6 Mutasd meg magad!

Az áttetsző anyagok és az azokból készült ruhák egyértelműen az év kedvencei lesznek, ezt már láthattuk a kifutók kínálata alapján is.

A textúrák, a 3D díszítések szintén nagyot mennek majd, így egy áttetsző, sokat sejtető, a megfelelő helyeken mégis takaró darab nyugodtan helyet kaphat idén a gardróbodban.

A burgundi szintén menő színnek számít most, a hagyományos levegős, pasztell színek mellett most nyugodtan beújíthatsz a tüllből egy merészebb színű darabot is.

Nőies és sportos Kép forrása: flare.com

2/6 Nőies és sportos

Az egészen nőies, több rétegű, klasszikus tüll szoknyákat érdemes finom, elegáns és visszafogott darabokkal, például egy puha pulóverrel és könnyű, púderszínű anyagokkal társítani, majd egy klassz sportcipővel játékosságot csempészni a szettbe, hogy az a hétköznapokban is hordható viseletté váljon.

Stílusos, elegáns és játékos öltözet, ami egy randira és egy csajos brunchra is tökéletes választás.