5+1 mód, ahogyan a tüllt hordhatjuk a hétköznapokban

Zabolai Margit
Írta: ,
5+1 mód, ahogyan a tüllt hordhatjuk a hétköznapokban

A tüll különleges, nőies és izgalmas anyag, de szerencsére nem kell feltétlenül balerinának lenned ahhoz, hogy viselhesd. Bár sokáig a tüll a különleges alkalmak anyaga volt, 2018-ban nyugodtan hordhatod a hétköznapokon is. Mutatjuk, hogyan!

Mutasd meg magad! Kép forrása: elleuk.com

Az áttetsző anyagok és az azokból készült ruhák egyértelműen az év kedvencei lesznek, ezt már láthattuk a kifutók kínálata alapján is.

A textúrák, a 3D díszítések szintén nagyot mennek majd, így egy áttetsző, sokat sejtető, a megfelelő helyeken mégis takaró darab nyugodtan helyet kaphat idén a gardróbodban.

A burgundi szintén menő színnek számít most, a hagyományos levegős, pasztell színek mellett most nyugodtan beújíthatsz a tüllből egy merészebb színű darabot is.

Nőies és sportos Kép forrása: flare.com

Az egészen nőies, több rétegű, klasszikus tüll szoknyákat érdemes finom, elegáns és visszafogott darabokkal, például egy puha pulóverrel és könnyű, púderszínű anyagokkal társítani, majd egy klassz sportcipővel játékosságot csempészni a szettbe, hogy az a hétköznapokban is hordható viseletté váljon.

Stílusos, elegáns és játékos öltözet, ami egy randira és egy csajos brunchra is tökéletes választás.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba