5+1 apró öltözködési titok, amivel azonnal karcsúbbnak tűnsz

Írta: ,

Hamarosan el kell menned egy olyan eseményre, ahol szeretnél minél csinosabb, karcsúbb lenni, de túl rövid az idő ahhoz, hogy a hasadról ledolgozd a kis hurkákat az edzőteremben? Az edzéssel semmiképp ne hagyj fel, de van egy jó hírünk: jól megválasztott ruhadarabokkal igazán karcsúnak tűnhetsz. Mutatjuk, melyeket érdemes előnyben részesítened!

Alakot megnyújtó darabok Kép forrása: plussizeall.net

1/6 Alakot megnyújtó darabok

Ha szeretnél minél karcsúbbnak tűnni, az egyik legegyszerűbb trükk, hogy öltözködéskor olyan darabokat részesítesz előnyben, amelyek optikailag nyújtják az alakodat.

Legyen apró termeted vagy néhány kiló felesleges rajtad, ez a trükk mindig beválik.

Remek választás lehet például, ha egy egyszerű ruhához vagy póló-farmer kombóhoz választasz egy csinos dzsekit vagy blézert.

Hordj hozzá magassarkút, így nem csak karcsúbbnak, hanem magasabbnak is fogsz tűnni.

A-vonalú ruha Kép forrása: girlwithcurves.com

2/6 A-vonalú ruha

Az A-vonalú ruhák szinte mindenkinek jól állnak, azoknak pedig, akiken pluszkilók is vannak, praktikus megoldás is lehet, hiszen észrevétlenül elrejti a felesleget.

Újra és újra visszatér a divatba, gondoljunk csak a 20-as vagy a 60-as évekre, mi pedig nem tudjuk megunni, hiszen nagyon nőies és csinos.

A közvetlenül a mell alatt, vagy a csípőnél szűkre szabott és lejjebb bővülő darabok tökéletesen elterelik a figyelmet a problémás területekről, ugyanakkor kiemelik a lényeget.