5 trendi télikabát 15 ezer forint alatt – lelőhelyekkel!

Pölz Kitti
Írta: ,
5 trendi télikabát 15 ezer forint alatt – lelőhelyekkel!

Kép forrása: unsplash.com

Én szinte minden évben pánikrohamot kapok, amikor közeledik a tél és rájövök, hogy kell egy jó meleg kabát, mielőtt végleg lefagy mindenem a hazafelé tartó séták közben... Persze van egy-két kabátom, amit minden évben használok, de hát nőből vagyok, imádok körülnézni, imádom feltérképezni, hogy éppen mik a trendek és mennyibe kerül, ha idén is be akarok nevezni egy szuper új darabra – idén már el is készítettem a válogatást; tarts velem és szemezgess te is a legjobb ár-érték arányú kabátok között!

A feltűnően sportos Kép forrása: hm.com

Ha imádod a puha, meleg, kényelmes és extravagáns darabokat, ezt a dzsekit neked találták ki: nemcsak abban segít, hogy ne fagyj meg a nagy hidegekben, de a ruháktól kezdve a farmerekig mindenhez jól áll.

Érdemes benevezned egy ilyen darabra, ha sokat rohangálsz a városban vagy csak utálsz megfázni és aztán egy hétig prüszkölni a lenge kabátok miatt – nemcsak extravagáns, de tényleg mindentől véd is egyszerre.

Ez a H&M által tervezett darab például több színben is kapható, így biztosan megtalálod majd a hozzád legjobban illő összeállítást – és csak 9990 forintba kerül!

A kordbársony Kép forrása: reserved.com

Ha meg kéne választanunk 2018 nagy visszatérőjét, valószínűleg a kordbársony lenne az: ezek a ruhák –persze modern verzióban – iszonyú jó stílusérzéket árasztanak az őket viselőkről, ráadásul strapabírók és minőségiek is egyben.

Ha bírod a kord cuccokat, ez a kabát lesz az idei nagy kedvenced: meleg, nőies és rettentően egyedi – ja, és tényleg mindenhez megy!

Ez a Reserved-ben kapható darab ráadásul egy puha béléssel biztosítja a még romantikusabb téli sétákat... És mindössze 14990 forint!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!