5 tökéletes szett, ha nyári esküvőre mész

Zabolai Margit
Írta: ,
5 tökéletes szett, ha nyári esküvőre mész

Ha esküvőre vagy hivatalos, a legfontosabb szabály: ne öltözd túl a menyasszonyt. Akár kerti mulatságra, akár klasszikus, étteremben tartott, nagy vacsorás fogadásra, vagy egy kis családi szertartásra vagy hivatalos, ötletadó képeinkből inspirációt meríthetsz.

 

Az overallok visszatérésük óta gyakorlatilag minden divatterületre befészkelték magukat, és vannak elegáns darabok, amik akár egy esküvőn is megállják a helyüket.

Egy ilyen ruha üzenete egyértelmű: tiszteled a hagyományokat, de közben mégis a legfrissebb trendeket követed, és nem tagadod meg önmagadat.


Csodás minták 2015 nyárra a bloggerináktól


A félvállas megoldáshoz mindenképpen passzol egy szép nyaklánc, színben pedig érdemes valamilyen vidám nyári színben, de nem valamelyik rikító neon árnyalatban gondolkodni.

A mályva, a kék, a zöld, merészebbeknek esetleg egy sárga is jó választás lehet.

Egy elegáns kis koktélruha lényegében bármilyen alkalomra jó választás, így akkor is bátran elindulhatsz benne, ha nem tudod, hogy a fiatal pár mennyire tervez elegáns esküvőt.

Biztos, hogy nem leszel benne túlöltözve, de nem is fogod slamposnak érezni magadat.

Az idei trendek jegyében nyugodtan válogass a virágos, mintás ruhák között, de maradj a finom pasztell, aqua árnyalatoknál, esetleg néhány mélyebb, sötétebb színnel vegyítve.

Ha mintás ruhát öltesz, akkor a kiegészítőid legyenek egyszínűek, hogy az összbenyomás elegáns maradjon.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba