5 tökéletes outfit a szemeszter első napjára

Zabolai Margit
Írta: ,

Tetszik vagy sem, itt van az ősz, itt van újra, és a gimi, fősuli, egyetem is megkezdődik. Lehet ellene lázadozni, de ha egy olyan outfitben kezded az évet, amiben igazán jól érzed magad, talán még a kedved is jobb lesz! Ötletadónak mi is összeválogattuk a kedvenc outfitjeinket - idén ősszel a semleges színek és a „nerd” stílus dominálnak.

Egyszerű, de nagyszerű Kép forrása: popmiss.com

Éppen csak magamra kaptam valamit ma reggel, egyáltalán nem gondoltam túl a dolgot, mégis kifogástalanul nézek ki - ezt üzeni ez az összeállítás.

A semleges, finom színekkel és a letisztult vonalakkal nem igazán lehet mellényúlni, egy ilyen elegáns, mégis kényelmes és sportos szerelésben pedig te is felszabadultabbnak, ugyanakkor igazi profinak fogod érezni magadat, akit semmi nem tarthat vissza attól, hogy ebben a szemeszterben tényleg megváltsa a világot.

Bájos és lányos Kép forrása: polyvore.com, umtann10

Ha a suli első napját egy igazi diáklányos, mégis kicsit modernebb köntösbe bújtatott szettel kezdenéd, akkor ezt az összeállítást ajánljuk.

Az oxford cipő amúgy is az ősz egyik slágere lesz, így nem árthat beszerezni egy ilyen darabot, a farmer pedig szépen átvezeti a kicsit elegánsabb cipőt a színben hozzá illő pulóver lazaságába.

A fülbevaló és a gyűrű szintén elegánsabb, de színben passzoló darabok, a minőségi bőr hátizsák pedig a már említett nerd hatást csempészi be az összeállításba.

Szerintünk még egy sötétebb, vastag keretes szemüveg is illene a képbe.