5 tipp, hogyan válassz koszorúslány ruhát

Fodor Veronika
Írta: ,

A koszorúslány ruha kiválasztása bizony fontos feladat, ezért érdemes időben elkezdeni foglalkozni vele, hogy megtaláljátok a sokszor különböző ízléseknek és testalkatoknak megfelelő tökéletes darabokat. Legyen elegáns vagy inkább különleges? A választás nem csak az aktuális trendektől függ. Segítünk!

A ruha is dekoráció Kép forrása: new.vk.com

A koszorúslány ruha kiválasztásával mindenképpen érdemes megvárni, hogy eldőljön, milyen dekoráció lesz az esküvőn. A te ruhád épp annyira része lesz a dizájnnak, mint a virágok vagy a szalagok a székszoknyákon.

A másik fontos elem a menyasszony ruhája és a csokra, melyekkel szintén összhangban kell lennie a ruhádnak. Lehet színes, csipkés, elegáns vagy lazább, de semmiképpen sem kihívó.

Ha például a menyasszony csokrában van rózsaszín, a ruhájában pedig csipke, akkor ne válassz rikító vagy szatén ruhát.

Tervezz időben

A ruha kiválasztására érdemes több időt hagyni. Ha többen vagytok, akkor első lépésként kompromisszumot kell kötnötök.

Először a színben és az anyagban egyezzetek meg, mert sok menyasszony nem ragaszkodik az egyforma fazonhoz. Ha kiválasztottátok a ruhát, akkor szintén időigényes ugyanabból beszerezni több darabot és több méretet – ha például varratásra szavaztatok, az több hétbe is telhet.

Tipp: Látogassatok el hazai divattervezőkhöz, ahol ugyanabból a színből és anyagból többféle fazont is megvarrnak, és ha épp nincs méret a kiszemeltetből, akkor biztosan szívesen elkészítik neked a nagy napig. A Nana’s-ban például erre az alkalomra csodálatos darabokra lelhettek.