5 tipp, hogy minőségi használt ruhákhoz juss

Sándor Alexandra
Írta: ,

Szóval eldöntötted, hogy használt cuccokkal szeretnéd gyarapítani a gyűjteményed. Ne tűnjön számodra rejtélyesnek mások „turiképessége”, mert néhány trükk segíthet benne, hogy seperc alatt elméleti profivá képezd magad ezen a téren. De ne feledd: gyakorlat teszi a mestert!

Cserebere-nap

Hallottál már olyan szuper rendezvényről, ahová meghatározott számú ruhadarabbal és kiegészítővel érkezhetsz, hogy a többi résztvevő jóvoltából ugyanannyi friss szerzeménnyel távozhass?

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő shopping-alternatíva azért nagyszerű, mert a spórolás mellett közösségi élményt is jelent.

Magaddal viheted a családtagjaidat, a barátaidat vagy akár a kolléganőket – garantáltan nem fogtok unatkozni!

Így nem arctalan idegenek holmijaira tehetsz szert, hanem hús-vér emberekkel is találkozhatsz, akik ugyanazzal a céllal jöttek, mint te.

A legütősebb cserebere-napokra ráadásul még nyereményjáték-sorsolás is csalogat, tehát még az is lehet, hogy rád mosolyog Fortuna!

Ismeretségi körből

Ha elhatároztad, hogy zöld utat adsz a gardróbodban a használt ruháknak, érdemes elgondolkodnod rajta: van-e olyan ismerősöd, akinek egyezik a tiéddel a mérete és a stílusa?

Amennyiben ugyanis ez a helyzet, gyorsan és zökkenőmentesen újíthatod meg a ruhatáradat, ami különösebb utánajárást sem igényel.

Mivel az eladó is örülni fog, hogy ilyen könnyedén megszabadulhat a megunt gönceitől, valószínűleg jutányos árat szab majd.

A dolog előnye, hogy nagyjából sejtheted, hányszor hordta az illető a szerzeményeidet, illetve mennyire vigyázott rájuk eközben.

A hátrány pedig, hogy ha mégis minőségi gond akad, annak kárát láthatja a kettőtök kapcsolata.