5 tipp, hogy hogyan hordd télen is a crop topjaidat

Stumpf Bea
Írta: ,

A crop top egy igazi nyári viselet, ami a hidegebb hónapokban a szekrény mélyére kerül. Ha már nagyon unod a téli ruháidat, akkor van néhány trükk arra vonatkozóan, hogy hogyan frissítheted fel a ruhatárad egy-egy nyári darabbal. Íme a legjobb crop topos szettek télre!

Kötött Kép forrása: cupshe.com

A crop topod nem feltétlenül kell, hogy légies, vékony anyagból készüljön, hiszen, ha egy vastagabb anyagot választasz – ami lehet bordázott vagy kötött – akkor a téli szettjeid egyik színes darabja is lehet.

Tipp: Ha most vásárolnál crop topot, akkor válassz garbó vagy félgarbó fazont vastagabb anyagból, ha pedig egy nyári ujjatlan verziót szeretnél télen is viselni, akkor mindenképp rétegezz!

Inggel Kép forrása: bloglovin.com

A legtöbb inget lazán feltűrve az ujjaknál akár a mindennapokban is hordhatod, nem lesz tőle feltétlenül elegáns a szetted.

Mivel télen mindig jól jön egy plusz réteg, így kipróbálhatod azt is, hogy az inged fölé egy crop topot veszel, azaz a plusz réteg nem az ing alá, hanem fölé kerül, hogy jól látszódjon.

Tipp: A legjobb, ha egy laza fazonú inget választasz, ami alul túllóg a rávett felsőn, a gallérok és az ujjak pedig szintén kivillanhatnak!