5 tavaszi szett nőkön, amire egész télen vártak a férfiak

Berényi Nóri
Írta: ,
5 tavaszi szett nőkön, amire egész télen vártak a férfiak

Kép forrása: unsplash

Itt a tavasz, amit már nagyon vártunk. Bár még elkél egy-két vastagabb pulcsi, már érezni lehet a levegőben a tavasz illatát. És a férfiaknak ez egyet jelent azzal, hogy bizony a nőkön csökken a ruharéteg. Előkerülnek a szekrényből a szép, tavaszi ruhák, a szandik, no meg a színes kiegészítők. És most megmutatjuk neked, hogy miért a tavasz a legalkalmasabb évszak a csábításra.

Azt már számos cikkünkben bebizonyítottuk neked, hogy a férfiaknak nincs szebb látvány egy női mosolynál, de legalább ennyire szeretik, ha színeket is viselünk. A kettő együtt pedig igazi aduász lehet a kezedben.

Divat szempontjából a tavasz a legideálisabb évszak, itt bátran próbálgathatunk különböző stílusokat, hiszen még nincs annyira meleg, hogy csak egy laza ruhát tudjunk elviselni magunkon és már kezdünk megszabadulni az egyhangú télikabátunktól is.

Ideje tehát elővenned a kis mintás tavaszi ruháidat, mert a pasik már alig várták, hogy láthassanak benne.

Az a jó a tavaszban, hogy, mint azt már korábban említettük, akár egyik napról a másikra változtathatsz stílust. Ami, viszont mindig nyerő lesz, az a sportosan elegáns vonal.

Nem tudjuk te, hogy vagy vele, de mi már alig vártuk, hogy elővehessük a fehér sportcipőnket, amit akár kosztümmel is bátran kombinálhatsz.

Idén tovább folytatódik a magasított derék őrület, így egy ilyen nadrággal és egy crop toppal is igazi bombázó leszel majd. Ehhez pedig egy laza kabát és máris stílusikonként járhatsz az utcán. Ha ennél még merészebbé szeretnéd tenni a szettedet, akkor bátran told le a válladról a kabidat, így nem csak, hogy szuper laza leszel, de garantáltan megszépíted a veled szembejövő férfiak napját.

Melyikük tudna ellenállni egy csupasz női vállnak?

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján