5 szett, ami kifejezetten csak ducibb nőkön mutat jól

Berényi Nóri
Írta: ,
5 szett, ami kifejezetten csak ducibb nőkön mutat jól

Mi nők hajlamosak vagyunk olyan alakért küzdeni, ami csak a mi fejünkben vonzó és csinos. Szeretnénk minél soványabbak lenni (tisztelet a kivételnek), mert azt gondoljuk, hogy csak ez az a testalkat, amin minden ruha kifogástalanul áll. Miközben ez egy óriási tévedés. Rendben van, ha minél kisebb, laposabb testet szeretnél magadnak, de akkor azzal is számolnod kell, hogy nem lesznek igazán szép, nőies idomaid, melyeken nagyon dögösen mutatnak majd a ruhák. Éppen ezért hagyd a diétát és inkább találd meg a stílust, ami igazi nővé varázsol.

A legfontosabb, hogy megtaláld azt a hosszt és fazont, amiben magabiztosan mozogsz, nem feszengsz, mert akkor biztosan, hogy igazi istennőként járod majd az utcákat.

Tévhit, hogy, akinek kicsit vastagabb a lába, annak takargatnia kellene, ugyanis egy szép, formás vádlit és combot, vétek lenne eldugni a világ elől.

Ne érdekeljen, hogy nincs tenyérnyi rés a combjaid között, viselj bátran rövid, nyári ruhákat és mutasd meg a szép virgácsaidat!

Bár szerintünk az is roppant dögös, ha egy kisebb mellű nő bújik mélyen dekoltált ruciba, de ezt a kört a plus size-os hölgyek viszik el, mivel ezt a fazont nekik találták ki.

Aki kellőképp meg van áldva méretekkel, annak kár lenne rejtegetnie.

Mi mindenkit arra bíztatunk, hogy mutassa meg azt, amire büszke, igenis hangsúlyozni kell egy szép dekoltázst, vagy egy formás feneket. Egy ilyen fazonnál érdemes arra figyelni, hogy hosszanti, „V” kivágás legyen a mell résznél, így még optikailag pluszban tudjuk nyújtani a felsőtestet.

És, hát melyik férfi tudna ellenállni egy ilyen látványnak?

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!