5 stílustipp őszre, amit elleshetsz a francia nőktől

Berényi Nóri
Írta: ,

A francia nőknek nem kell a szomszédba menni stílusért, hiszen legtöbbjük tökéletes érzékkel tudja, mit vegyen fel, és hogyan sminkelje magát. Magabiztosak, és nem félnek megmutatni a szépséghibáikat, sőt, inkább védjegyükké teszik tökéletlenségeiket. Íme pár tipp, amit ősszel nekünk is érdemes tőlük ellesni!

Kendőt a nyakba! Kép forrása: thefrontrowview.com

Ez egy olyan trükk, amivel a legegyszerűbb szettedet is sikkessé teheted. A francia divatban nagyon kevés megkötés van, így bátran hordhatod lezserebb felsőkhöz is, nem csak ingekhez.

Igazi must have kiegészítő ősszel, főleg akkor, ha már unod az ékszeresdobozod előtti hosszas dilemmázást. Egyszerűbb ruhákhoz válassz minél hangsúlyosabb darabot, így még a francia nők is megfordulnak majd utánad.

Az csak hab a tortán, hogy még a torkodat is védheted vele a hideg ellen.

Le a szabályokkal! Kép forrása: bloglovin.com

Ki mondja, hogy nem vehetsz fel egy sportosabb felsőt egy csinos ruhával? Az a jó a francia nőkben, hogy ők nem szorítják magukat a divat korlátai közé, vagyis nem trendeket követnek, hanem stílust teremtenek.

Az utóbbi pár évben hatalmas divat lett a sportos-elegáns öltözék párosítása, és az biztos, hogy a francia nők lettek a stílus mesterei. Te se félj felhúzni ceruzaszoknyához egy laza pólót és sportcipőt, mert nem csak kényelmes, de trendi is!

Ősszel például remek párosítás lehet egy kivágott ruha pulcsival – így stílusosan kerülheted el a megfázást.