5 ruhadarab, amit érdemes használtan beszerezned

Sándor Alexandra
Írta: ,
5 ruhadarab, amit érdemes használtan beszerezned

Már gyakorlottan csereberélsz és „turkálsz”, vagy csak mostanában fedezed fel a vásárlás pénztárcabarát és változatos alternatíváját? Mindenképpen hasznos lehet tudnod, mely ruhadarabok számítanak a legnagyobb slágernek ezen a fronton.

Farmernadrág

Az igazán jó anyagból készült, strapabíró farmernadrágok akár évtizedeken keresztül is hűen szolgálják tulajdonosukat.

Ám rendkívül ritka, hogy gazdájuk mérete egyáltalán ne változzon ez idő alatt.

Arról nem is beszélve, hogy sokan próba nélkül vásárolnak farmert, vagy pedig az internetről, esetleg valamilyen katalógusból rendelnek, ahol eleve erre semmi lehetőség nincsen.

A cserebere-napok és a használtruha-üzletek éppen ezért igazi kincsesbányák lehetnek. Márkás, alig hordott farmereket is elcsíphetsz, ráadásul az eredeti ár töredékét kell értük kifizetned.

Ha mindig is szerettél volna egy legendás fazont, ám a pénztárcád eddig megálljt parancsolt, bátran indulj vadászatra – de ne feledd, felpróbálni itt is kötelező a kiszemelt darabot!

Alkalmi ruha

Vannak olyan alkalmak, amelyek igazán elegáns megjelenést követelnek, és ciki lenne kétszer ugyanabban mutatkozni – de hát anyagilag ki bírja ezt?

Ha te is azok közé tartozol, akik a legnagyobb sztárokhoz hasonlóan csak egyszer szeretnének ugyanabban a szettben mutatkozni, szűkösebb büdzsével is adott a megvalósítási lehetőség.

Mivel rengetegen gondolkodnak így, mindössze egyszer hordott alkalmi ruhákat tehetsz magadévá a megfelelő helyeken – utána pedig akár tovább is adhatod, ha nem szerettél bele végérvényesen!

A legegyszerűbb kis feketétől kezdve a koktélruhán át a nagyestélyiig gyakorlatilag bármit beszerezhetsz ebben a formában. 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!