5 ruhadarab, aminek 2018-ban a te szekrényedben is ott lesz a helye

Írta: ,

Te is kíváncsi vagy, mit tartogat számodra 2018? A divat terén már egészen bizonyos dolgokat is tudunk mondani, hiszen a nagy divatházak már mind bemutatták azokat a kollekciókat, amelyek meghatározzák majd az új év trendjeit. Nézzük, mi az, aminek szinte biztosan nem tudunk majd ellenállni!

Farmerruha Kép forrása: outfitshunter.com

1/5 Farmerruha

Akik emlékeznek még Britney Spears és Justin Timberlake legendás farmer-szettjére a vörös szőnyegről, azok valószínűleg egyetértenek velem abban, hogy a tetőtől-talpig farmer divatnak soha nem kellene visszatérnie.

A Kenzo, a Max Mara, Nina Ricci és sok más divatház azonban másképpen gondolja, és mivel azóta felnőtt egy generáció, akiknek már fogalmuk sincs a ’90-es évek farmerőrületéről, jól lehet, hogy a trend könnyebben tér vissza, mint azt gondoltuk volna.

A jó hír, hogy ezúttal sokkal letisztultabb, lazább és sikkesebb lesz, így pedig még nálunk is bele fog férni egy jól szabott farmerruha.

Viharkabát Kép forrása: mediamarmalade.com

2/5 Viharkabát

Céline, Maison Margiela, Valentino, Alexander McQueen – csak néhányan azok közül, akik a jövő évi kollekciójukba betervezték a viharkabátot, így biztosak lehetünk benne, hogy ez az örök darab 2018 kedvencei között fog szerepelni.

A klasszikus homokszín most egyébként is a legdivatosabb árnyalatok között kapott helyet, de a kifutókat elnézve azt mondhatjuk, bártan kísérletezz a kabátoddal: adj hozzá szokatlan kiegészítőt, dobd fel izgalmas mintákkal.

Fogj egy klasszikus darabot, és teljesen gondold újra – akár ez is lehetne ennek a trendnek a jelszava.

Egy átlátszó darab Kép forrása: dezzal.com

3/5 Egy átlátszó darab

Rendben, nem azt akarjuk mondani, hogy mostantól ilyen felsőkben fogunk munkába járni, de míg korábban csak egy fesztiválon tudtunk valami hasonlót elképzelni, 2018-ban talán egy sima szombat estébe is belefér egy átlátszó, de mégis ízléses darab.

A divatházak imádják, és bár kétségtelen, hogy kell egy jó nagy adag önbizalom a viselésükhöz, ha tetszik a trend, biztosan fogsz találni olyan ruhát, ami annyit mutat, amivel jól érzed magadat.

Túlzásokba esni nem kell, a hangsúly az elegancián van. És még valami: hidd el, hogy bármilyen testalkaton jól áll! Ha szeretnéd fölvenni, föl is veheted!

Ceruzaszoknya Kép forrása: stylishwife.com

4/5 Ceruzaszoknya

Ha eddig nem tetted volna, sürgősen szerezz be egy ilyen darabot, egyrészt, mert elképesztően magabiztosnak és erősnek fogod érezni magadat benne, abban a pillanatban, ahogy felveszed, másrészt mert az ’50-es évek csinos darabjából 2018-ban hatalmas trend lehet, legalábbis a Balenciaga, a Hermès és az Off-White is ezen dolgozik.

A kifutói trendek szerint magas sarkúval és harisnyával érdemes viselni, a street fashion-ben erőteljesen jelen van sportcipőkkel újragondolva is.

Rövidnadrág Kép forrása: vogue.com

5/5 Rövidnadrág

Klasszikus fazonú, térd fölé érő, sportos, de még a biciklis is – mindegy, milyen, ha rövid, akkor a nadrág sláger lesz 2018 nyarán.

Úgy tűnik, ebben az évben nem szoknyát fogunk hordani, a legalább olyan szexis, de kényelmesebb shortok veszik át a főszerepet.

A 2018-as kollekciókat bemutató kifutókon gyakorlatilag nem volt olyan divatház, aki ne vonultatott volna fel rövidnadrágos modellt, de mind közül nekünk talán a Louis Vuitton sportos, tényleg a melegítőnadrágok fazonját és anyagát idéző darabja tetszett a legjobban.

Egy ilyen izgalmas darabbal már lehet kezdeni valamit!