5 ruhadarab, aminek 2018-ban a te szekrényedben is ott lesz a helye

Zabolai Margit
Írta: ,
5 ruhadarab, aminek 2018-ban a te szekrényedben is ott lesz a helye

Te is kíváncsi vagy, mit tartogat számodra 2018? A divat terén már egészen bizonyos dolgokat is tudunk mondani, hiszen a nagy divatházak már mind bemutatták azokat a kollekciókat, amelyek meghatározzák majd az új év trendjeit. Nézzük, mi az, aminek szinte biztosan nem tudunk majd ellenállni!

Farmerruha Kép forrása: outfitshunter.com

Akik emlékeznek még Britney Spears és Justin Timberlake legendás farmer-szettjére a vörös szőnyegről, azok valószínűleg egyetértenek velem abban, hogy a tetőtől-talpig farmer divatnak soha nem kellene visszatérnie.

A Kenzo, a Max Mara, Nina Ricci és sok más divatház azonban másképpen gondolja, és mivel azóta felnőtt egy generáció, akiknek már fogalmuk sincs a ’90-es évek farmerőrületéről, jól lehet, hogy a trend könnyebben tér vissza, mint azt gondoltuk volna.

A jó hír, hogy ezúttal sokkal letisztultabb, lazább és sikkesebb lesz, így pedig még nálunk is bele fog férni egy jól szabott farmerruha.

Viharkabát Kép forrása: mediamarmalade.com

Céline, Maison Margiela, Valentino, Alexander McQueen – csak néhányan azok közül, akik a jövő évi kollekciójukba betervezték a viharkabátot, így biztosak lehetünk benne, hogy ez az örök darab 2018 kedvencei között fog szerepelni.

A klasszikus homokszín most egyébként is a legdivatosabb árnyalatok között kapott helyet, de a kifutókat elnézve azt mondhatjuk, bártan kísérletezz a kabátoddal: adj hozzá szokatlan kiegészítőt, dobd fel izgalmas mintákkal.

Fogj egy klasszikus darabot, és teljesen gondold újra – akár ez is lehetne ennek a trendnek a jelszava.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján