5 olcsó módja, hogy drágábbnak tűnjön a gardróbod

Írta: ,

Vannak, akik minden nap úgy néznek ki, mintha egy stylist válogatta volna össze a szerelésüket. Persze, van, aki ezt megengedheti magának, de olyan is van, aki csak használ néhány egyszerű trükköt, hogy drágábbnak tűnjön a gardróbja.

A tökéletes fehér póló Kép forrása: Bloglovin'

1/5 A tökéletes fehér póló

Egy jó minőségű fehér póló gyakorlatilag bármivel jól mutat, a titok az, hogy viseld változatosan: hajtsd fel az ujjait, vagy köss az alján csomót hátul, középen, hogy crop topként viseld.

Az egyszerű szabású, de jó minőségű pólóból többet is érdemes beszerezni, és érdemes a férfi osztályon is körbenézni: gyakran sokkal olcsóbban megkapod őket itt, mint a női részlegen, az eredmény szempontjából pedig nem számít, hogy a bolt melyik részéről van a ruhadarab.

Ékszerek

2/5 Ékszerek

Sokan azt gondolják, csak a drága ékszerek teszik elegánssá a megjelenésedet, pedig ez nem igaz. Egy izgalmas, és az új trendeket követő bizsu egy egyszerű, hétköznapi szerelést is fel tud dobni, a lényeg, hogy olyat válassz, amivel minőségi szempontból azért nincs baj.

Nézd meg, hogy a részek jól vannak összeillesztve, nem fognak például kiesni belőle a kövek, és kerüld azokat az ékszereket, amelyeket láthatóan csak színre fújtak, mert ezekről gyorsan le fog pattogni a festék.

Egy nagyobb méretű, rozsdamentes acél alapú nyaklánc azonban a legegyszerűbb darabokat is érdekessé és stílusosabbá teszi.

Smink

3/5 Smink

A jó smink az egész megjelenésedet exkluzívabbá teszi, és egy sima fekete pulóver is egészen másképpen hat, ha fekete tusvonallal és piros rúzzsal viseled. Szerencsére sminkeszközökből sincs szükséged túl sokra ahhoz, hogy olyan benyomást kelts, mint aki mindig mindent tökéletesen összeválogat.

Ha nem problémás a bőröd, alapozó helyett elég egy BB krém, és e mellé már csak az említett szemhéjtus kell, valamint egy nude, egy világos rózsaszín és egy piros rúzs.

Ha mindegyikből megtalálod a bőrödhöz legjobban illő árnyalatot, akkor minden egyes szettedhez tökéletesen illő, egyszerű, mégis mindig beváló sminket készíthetsz.

Időtlen darabok Kép forrása: Harper's Bazaar

4/5 Időtlen darabok

Ha kevesebbet szeretnél költeni ruhákra, de nem akarsz engedni a mindig stílusos megjelenésből, próbálj időtlen alapdarabokat keresni, és ne a ruhatáradba tömködj mindig újabb felsőket, nadrágokat és ruhákat, hanem a kiegészítőket váltogasd.

Mindegy, hogyan alakulnak a trendek, egy mintás sállal vagy egy ékszerrel követheted azokat, és a semleges színű és az alakodhoz passzoló, klasszikus szabásvonalú ruhák ezekkel is jól működnek majd.

5/5 Figyeld a címkét!

Nem véletlenül szerepel a sok kis ikon a ruhád belsején, a belevarrt címkén! Mosd a holmidat ezeknek megfelelően, a megfelelő hőmérsékleten és a megfelelő programmal.

Az agyonmosott, kifakult vagy beszürkült ruháknál az új hatású, megkímélt holmik mindig sokkal elegánsabbnak és drágábbnak tűnnek, és ha mindig szétválogatod a színeket, megfelelő mosószert használsz, és a javaslatoknak megfelelően mosod a ruháidat, akkor ezt az újszerű hatást sokkal tovább megőrizheted.