5 nyári összeállítás kánikula napokra - Forróságban is lehetsz csinos

Zabolai Margit
Írta: ,
5 nyári összeállítás kánikula napokra - Forróságban is lehetsz csinos

A legmelegebb napkon legszívesebben bikiniben mennénk az utcára, de valószínűleg elég furán néznének ránk a többiek. Szerencsére vannak olyan összeállítások, amelyekben a legmelegebb napokon is jól érezheted magadat, mégis divatos maradhatsz. Mutatunk néhány ötletet!

Régi jó tanács, hogy ha valóban tűz a nap, ne feltétlenül akarj minél több bőrfelületet szabadon hagyni, mert nem ez hozza majd el az enyhülést.

Egy könnyű, természetes anyagból készült pamut ruha, ami engedi lélegezni a bőrödet, ugyanakkor világos színe visszaveri a napfényt kényelmes nyári viselet lehet.


Hogyan viseljük a maxiruhát 2015 nyarán?


A csíkos ruhák a tengerész trendnek köszönhetően most egyébként is divatosak, már csak egy elegáns kis táska és egy szalmakalap kell, és kész is a tökéletes outfit: a kiegészítőkkel ne bajlódj, éppen az a lényeg, hogy kényelmesen, szabadon mozogj.

Ha nem túl nehéz az anyaga, jó választás lehet egy olyan szoknya, aminek van tartása, és nem simul közvetlenül a testedre.

Ezeknek a szoknyáknak a dereka kicsit magasabb, cserébe viszont viselhetsz crop topot hozzájuk, amik viszonylag nagy felületet hagynak szabadon.

Ha szabadban, de árnyékos helyen vagy, tökéletes ez a viselet, mert hagyja, hogy a bőröd érintkezzen a levegővel.

A hátul összefogott frizura is illik ehhez az elegáns, mégis kicsit bohókás viselethez, ami szintén praktikus lehet a nyári forróságban.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!