5 kerekded sztár, akinek érdemes lemásolni a stílusát

Zabolai Margit
Írta: ,

Az alábbi sztárok nem hogy nem túlsúlyosak, még csak molettnek sem nevezhetőek, és valószínűleg sok nő bármit megadna az alakjukért. Számos divatház azonban fiús alkatú, nagyon vékony lányokon mutatja be a ruháit – amivel nem is lenne baj, hiszen ilyen alkatú lányok is vannak, de közben nem szabad elfelejtenünk, hogy egy kerek csípő is mennyire szexi tud lenni. Az alábbi sztároktól bátran leshetsz el öltözködési tippeket, ha téged is gömbölyödő vonalakkal áldott meg a természet.

Sofia Vergara

A Modern család sztárja a népszerű tévéshowban dögös kolumbiai anyukát alakít, karakteréhez pedig hozzátartozik, hogy mindig merész, néha túlságosan is kirívó ruhákat hord.

A mélyen dekoltált hasvillantó felsőket azért nem minden élethelyzethez javasoljuk, de az tény, hogy Sofia bebizonyította, ha az ember lányának szépek a mellei, gyakorlatilag bármilyen izgalmas dekoltázzsal feldobhat egy egyszerűbb ruhát is, hiszen jól fog neki állni.

Sofiát gyakran látni sellőfazonú ruhákban is vörös szőnyeges eseményeken, ami szintén tökéletes választás annak, akinek homokóra alakja van.

Ha nem áll tőled távol a merész, szexi, kicsit provokatív stílus, bátran less el tippeket Vergarától.

Eva Longoria

Eva Longoria egy sokkal finomabb, visszafogottabb stílust képvisel, noha kerek idomaira ő is egyértelműen büszke.

Ha valamivel elegánsabb, mégis szexis megjelenést szeretnél, nézz szét az ő ruhatárában: a dekoltázs nélküli, de hátul mélyen kivágott ruhák például sokkal sejtelmesebbek, mint a mély dekoltázsok, ám egy blézer vagy egy áttetsző kendő is szolidabbá teheti a megjelenésedet.

Eva egyébként úgy tűnik, szívesebben tereli a figyelmet a csípőjére és a lábaira, így például estélyikből is szívesen választ magasan felsliccelt változatokat.

Ez az ő esetében azért is nagyon előnyös, mert nem túl magas, és egy teljesen zárt estélyi ruha összenyomná, teljesen elveszne benne.