5 jól kombinálható ruhadarab, amit be kell szerezned idén ősszel

Írta: ,

Nem tudom, ki hogy van vele, de én kifejezetten szeretem, hogy ősszel több lehetőség van a ruhadarabok kombinálására, visszajönnek a gazdagabb színek, és megint lehet játszani a textúrákkal. Ha te is alig várod, hogy belevesd magad az őszi outfitek összeállításába, akkor az alábbi alapdarabok biztosan a ruhatárad gyakran hordott kedvencei lesznek.

Hasított bőr dzseki Kép forrása: lulus.com

1/5 Hasított bőr dzseki

A bőrből készült, klasszikus, fekete kis dzseki egyébként is örök klasszikus, egyszerűen nem lehet vele mellényúlni, és mindenhez jól áll.

Ebben az évben azonban a legalább olyan mutatós kuzinja, a hasított bőr kabátka fogja átvenni a helyét, hogy plusz egy rétegként melegítsen, és adjon egy kis merészséget a lezserebb, lazább outfiteknek, illetve a nőies, elegánsabb összeállításoknak is.

Ingruha Kép forrása: polyvore.com

2/5 Ingruha

Az egyenes szabású, egyszerű ingruhák gyakorlatilag bármelyik üzletben megtalálhatóak most, elvégre ők az ősz első számú kedvencei.

A melegebb időben p egy egyszerű szandállal, az esősebb napokon pedig egy kis kabátkával és bakanccsal, esetleg sállal is jól megférnek.

Ennek a ruhának nagy előnye, hogy a szabad teret ad a kiegészítőknek, hagyja érvényesülni őket, így azok variálásával egy randira éppen úgy felveheted ezt a ruhát, mint akár a munkába is.

Fehér blúz Kép forrása: prettydesigns.com

3/5 Fehér blúz

Amellett, hogy tökéletes átmeneti darab az olyan napokra, amikor már nem rettentő a hőség, de még mindig túl meleg van a kiskabáthoz, a fehér blúz előnye, hogy gyakorlatilag nincs olyan alkalom, amire ne felelne meg. Lehet vagány darab egy farmerrel, minimalistán elegáns egy fekete nadrággal, és szuper választás szoknya mellé is.

Érdemes az egyszerűbb fazonokat keresned, mert ennek a ruhadarabnak éppen az az előnye, hogy olyan sok mindenhez illik. Ha túl határozott a díszítése vagy a szabása, akkor elveszíti ezt a tulajdonságát!

Bőrszoknya Kép forrása: lulus.com

4/5 Bőrszoknya

A bőrszoknya szerencsére már nem csak a goth tinédzserek és motoros lányok ruhatárát erősíti – nem mintha nekik nem állna szuperül. Ez a vagány, dögös kis textília mára kikerült a populárisabb divatba is, és mivel egy vagány farmeringhez éppen úgy illik, mint egy könnyű selyempulcsihoz, vagy egy nagy méretű, pamut pulcsihoz, a népszerűsége nőttön nő.

Ha beválasztod a ruhatáradba, szinte biztos, hogy neked is olyan alapdarab lesz, amihez mindig bátran nyúlsz majd.

Oversized kötött kardigán Kép forrása: polyvore.com

5/5 Oversized kötött kardigán

Van bennük valami nagypapás, de éppen ezért olyan kedvesek és kényelmesek, ráadásul, ha egy passzosabb póló és nadrág mellé társítod, akkor az outfit szexi lesz, mégsem válik erőltetetté, mert a kardigán szép egyensúlyt teremt.

Ami pedig külön jó benne, hogy ezeket a laza darabokat akár több réteg ruha fölé is felkaphatod, nem okoz nekik gondot, ha nem csak egy kis trikót kell átölelniük rajtad.