5 jól kombinálható ruhadarab, amit be kell szerezned idén ősszel

Zabolai Margit
Írta: ,

Nem tudom, ki hogy van vele, de én kifejezetten szeretem, hogy ősszel több lehetőség van a ruhadarabok kombinálására, visszajönnek a gazdagabb színek, és megint lehet játszani a textúrákkal. Ha te is alig várod, hogy belevesd magad az őszi outfitek összeállításába, akkor az alábbi alapdarabok biztosan a ruhatárad gyakran hordott kedvencei lesznek.

Hasított bőr dzseki Kép forrása: lulus.com

A bőrből készült, klasszikus, fekete kis dzseki egyébként is örök klasszikus, egyszerűen nem lehet vele mellényúlni, és mindenhez jól áll.

Ebben az évben azonban a legalább olyan mutatós kuzinja, a hasított bőr kabátka fogja átvenni a helyét, hogy plusz egy rétegként melegítsen, és adjon egy kis merészséget a lezserebb, lazább outfiteknek, illetve a nőies, elegánsabb összeállításoknak is.

Ingruha Kép forrása: polyvore.com

Az egyenes szabású, egyszerű ingruhák gyakorlatilag bármelyik üzletben megtalálhatóak most, elvégre ők az ősz első számú kedvencei.

A melegebb időben p egy egyszerű szandállal, az esősebb napokon pedig egy kis kabátkával és bakanccsal, esetleg sállal is jól megférnek.

Ennek a ruhának nagy előnye, hogy a szabad teret ad a kiegészítőknek, hagyja érvényesülni őket, így azok variálásával egy randira éppen úgy felveheted ezt a ruhát, mint akár a munkába is.