5 izgalmas csizmás szett, amit még nem próbáltál

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Most már egész biztosan előkerülhetnek a csizmáid a szekrényed mélyéről, és persze itt az ideje annak is, hogy felfrissítsd a készletedet. De milyen szetteket érdemes még kipróbálnod, ha már unod a megszokottat?

Színes és feltűnő csizma Kép forrása: thestyleshaker.tumblr.com

Semmiképpen sem lesz visszafogott és hagyományos a szetted, ha színes csizmát választasz. Míg a legtöbbször háttérbe szorítjuk ezt a csodás darabot barnás és fekete színekkel, addig az élénk árnyalatok éppen erre a területre irányítják a figyelmet.

Ha a szolidabb megoldásokat kedveled, idén bátran választhatod a szürkét, vagy a sötétkéket, mindegyik szín abszolút nyerő a szezonban.

Amennyiben szeretsz kicsit merészebben öltözködni, és ősszel, télen sem veted meg a színesebb ruhákat, akkor nyugodtan próbáld ki a lilát, a pirosat, illetve ezek árnyalatait!

Az említett színekből a szezonban könnyen beszerezhetsz bármilyen fazont, az egészen élénk árnyalatokkal sajnos nehezebb a dolgod.

Azonban, ha valóban feltűnő és különleges csizmás szettre vágysz, érdemes időt fektetned a keresgélésbe, mert egy-egy ilyen darab mindenki figyelmét rád irányítja.

Combcsizma különleges pulóverrel Kép forrása: dailymail.co.uk

Idén nagyobb népszerűségnek örvendenek a bokacsizmák, a bakancsra hajazó darabok, ám a hosszabb lábszár résszel rendelkező csizmák sosem fognak kimenni a divatból – már csak praktikusságuk végett sem.

Te is nyugodtan választhatsz térdig, vagy akár térd fölé érő darabot, amikkel könnyen feltűnővé és izgalmassá teheted a megjelenésedet.

A különálló sarok néhány éve tért ismét vissza a trendek közé, de persze telitalpú változatot is nyugodtan választhatsz, ha inkább a kényelemre szavazol.

Az biztos, hogy tökéletes lesz az összhatás, ha a csizmád színét a pulóvered, vagy a kabátod tónusaihoz választod meg. Ez egy olyan ötlet, amivel sosem foghatsz mellé, ám jóval eredetibb, mintha a táskádhoz választanád a csizmádat, cipődet.

Persze utóbbival sincs gond, de már messze nem aranyszabály ez a harmónia, érdemes hát időnként eltekintened tőle.