5 fekete táska típus, ami minden gardróbban ott kellene lapuljon

Stumpf Bea
Írta: ,

Minden nőnek kell egy szuper fekete táska vagy inkább egy tucat, nem igaz? Hogyan is lehetne összesen egy tökéletes táskád, mikor annyi fazon, anyag és méret közül válogathatsz? A legjobb, ha minden alkalomra van egy olyan joker táskád, amit imádsz és ami nem csak praktikus, de divatos is. Lássuk, hogy milyen táskákra van szükséged!

A kicsi, keresztben pántos Kép forrása: sunsetdesires.blogspot.hu

Ha visszagondolsz, lehet, hogy a legelső táskád is ilyen volt, amit kislány korodban kaptál, hiszen a keresztbe pántos darabok igazán praktikusak.

Nem csak azért, mert a hátadnak jót tesz, hogy jobban eloszlik a súly, de nehezebb lerántani rólad, nehezebben hagyod el és már maga a táska is szuperül öltöztet.

A legjobb, ha egy olyan darabot választasz, ami kicsi, de mégis sok minden belefér, a zár pedig bombabiztos rajta, hiszen első a biztonság!

A praktikus Kép forrása: wheretoget.it

Bármilyen évszakról vagy alkalomról legyen is szó, mindenképpen be kell szerezned egy olyan fekete táskát, amit akárhová felvehetsz.

Jó, ha ez nagyobb méretű, azaz legalább egy A4-es füzet vagy egy laptop is belefér, minőségi anyagból készül, ami a pántok, az illesztések és a zipzárok környékén a legfontosabb, valamint praktikus, azaz több rekesze van, kis zsebek vannak belevarrva, hogy mindent gyorsan és könnyen megtalálj benne.