5 divatbaki nyáron, amit a trendek miatt könnyen elkövetsz

Balatoni Dóra
Írta: ,

A különböző divathullámok sokunkat megtéveszthetnek. Lehet, hogy elméletben szeretnénk trendik lenni, ám a kivitelezésnél mégis hiba csúszik a számításba és az adott darab nem is áll rajtunk olyan jól, mint gondoltuk. Hogy idén se kövess el hibát az öltözködésben, olvasd el cikkünket és eláruljuk, milyen divatbakikat nem szabad elkövetni!

Nyáron, a tikkasztó hőségben rendkívül csábítóak lehetnek azok a ruhadarabok, amelyek szinte alig takarnak valamit. Tény, hogy ilyenkor mindenki igyekszik minél kevesebbet magára venni, de azért érdemes megfontolni, mi az, ami ízléses.

Ügyelj arra, hogy a fehérneműd lehajolva se látszódjon ki a rövidnadrágból, ne hordj túl szűk és kisméretű felsőket, amelyekből kilátszódhatnak az esetleges hurkák, és flip-flopot sem érdemes felvenned, ha irodában dolgozol, mert nem túl elegáns viselet.

Ha az idei nyár egyik trendi darabját választod, a vállnélküli felsőket, figyelj arra, hogy pánt nélküli melltartót hordj alatta. Hidd el, sokkal szexibb és stílusosabb, ha vállat villantasz, mint ha a derekad maradna szabadon.

Túl sok kiegészítő Kép forrása: vogue.com

A legtöbben imádjuk a színes kiegészítőket, ám gyakran hajlamosak vagyunk túlzásba esni. Nem tudunk választani a gyűjteményünk darabjai közül és inkább többet is magunkra aggatunk, ez pedig hiba.

Nem szabad, hogy úgy érezd, ha csak egy egyszerű fülbevalót teszel fel, akkor túlságosan szerénynek tűnik majd a szetted.

A trükk, hogy jól kell választani. Hidd el, az egyszerűbb, néha sokkal több! Idén egy övtáskával is stílusos lehetsz, de remek választás lehet egy nyakpánt vagy egy nyakba kötött szalag is.