5 aranyszabály a fehérneműiddel kapcsolatban - csak nőknek!

Stumpf Bea
Írta: ,

A fehérneműid nagy részét azért veszed, hogy lenyűgözd vagy elcsábítsd a párod? Alig várod esténként azt a pillanatot, hogy amikor hazaérsz, végre levehesd magadról a kényelmetlen melltartód? Még nem találtad meg a tökéletes fazont vagy méretet? Sok-sok év és rutin mellett is felmerülhetnek ilyen és ehhez hasonló kérdések a női fehérneműkkel kapcsolatban, hiszen lehet, hogy nem ismersz minden aranyszabályt. De ennek most vége, lássuk, mik a legfontosabb tippek és trükkök!

Te vagy a legfontosabb! Kép forrása: pinterest.com

Nem is tehetjük máshová, mint az első helyre, hogy mindig magad miatt vásárolj fehérneműt, az csak a második szempont, hogy a párod mit gondol róla.

A szerelmed ugyanis valószínűleg bármelyikben megcsodálna téged, emiatt hosszútávon sokkal fontosabb, hogy te hogy érzed magad az adott fehérneműben.

Kényelmes? Ott tart és úgy, ahogy neked kell? Jó az anyaga? Nem szúr? Jól érzed magad benne?

Ha ezekre igennel tudsz válaszolni, akkor nem csak a párod, de te is nagyon örülni fogsz az új szerzeményednek!

A kulcs a párosítás Kép forrása: little-lies.com

Bármennyire is úgy tűnik két bordó árnyalatról, hogy hasonlóak, ha nem egy szettben veszed meg őket, valószínűleg nem fognak igazán jól passzolni egymáshoz.

Ezért jó, ha van néhány fő szín, amit szeretsz magadon, és ha nem is mindig szetteket vásárolsz, ezekhez valószínűleg könnyebben tudsz majd igazodni a későbbiekben is.

Így se te, se a párod nem fogja azt érezni, hogy a fehérneműs szekrényed szedett-vedett, hiszen bármiből tudsz majd újabb és újabb gyönyörű szetteket varázsolni!