4 karácsonyi outfit, amivel nem lőhetsz mellé

Írta: ,

Tanácstalanul álldogálsz a szekrény előtt, és nem tudod eldönteni, mit vegyél fel Szenteste? Igazából minden attól függ, milyen alkalomra készülsz, és milyen hatást szeretnél elérni a megjelenéseddel!

Otthoni lazításhoz Kép forrása: outfittrends.com

1/4 Otthoni lazításhoz

Ha otthon töltöd a szentestét, és szeretnél kényelmesen, ám az alkalomhoz megfelelően felöltözni, akkor egy ilyen szett tökéletesen megfelel. A leggings és a hozzá felvett ing mindig könnyed viseletet jelent, de mégis passzol az alkalomhoz, köszönhetően a piros, kockás mintának.

Ráadásul ebből az összeállításból pillanatok alatt kanapébarát szettet varázsolhatsz! Egyszerűen vedd le a csizmád, és az inged – az alatta viselt kényelmes felsődnél, és a cicanadrágodnál keresve sem találnál egyszerűbb otthoni szettet. A kötött térdzokni viszont igazi must have kiegészítő!

Ünnepi alkalomhoz Kép forrása: vivaluxury.blogspot.it

2/4 Ünnepi alkalomhoz

Nem mindenki törekszik arra, hogy az otthoni szettje maximálisan kényelmes legyen. Talán te is azok közé tartozol, akik szívesen megadják a módját a szentestének még akkor is, ha ki sem teszik otthonról a lábukat.

Ilyen esetben tökéletes választás egy szép egyberuha, aminek nem kell feltétlenül téliesnek lennie.

Mivel nem tervezed, hogy elhagyod a lakást, akár egy szépséges, vékonyabb anyagú csipkeruhát is választhatsz. Persze egy harisnyával és egy meleg pulóverrel, vagy hosszú szövetkabáttal így is nekivághatsz az útnak, de inkább autóval érdemes elindulnod, ha pár percnél többet sétálsz a hideg éjszakában. Amire viszont figyelj: ha kellően feltűnő a ruhád, inkább szolid kiegészítőket válassz.

Csajos programhoz Kép forrása: wendyslookbook.com

3/4 Csajos programhoz

Nem mindenki tölti a szentestét a családjával, vagy legalábbis nem az egészet. Ha estére te is valamilyen csajos programot tervezel, akkor érdemes egy csinosabb, feltűnőbb összeállítást választanod, hiszen itt a kiváló alkalom, hogy megmutasd a stílusosságodat.

Jó ötlet egy derékhangsúlyos ruha, vagy akár szoknya, amihez nyugodtan vegyél fel csipkés, esetleg könnyed anyagú felsőrészt, és persze a magas sarkú se maradjon el! A karácsony egyik alapszíne a vörös, a bordó, míg a fekete karcsúsít – ha ezt a két színt ötvözöd, egész biztos, hogy nem foghatsz mellé. Viselj élénk, hangsúlyos kiegészítőket, egy formás táskát és statement ékszereket!

Rokonlátogatáshoz Kép forrása: glamradar.com

4/4 Rokonlátogatáshoz

A rokonlátogatás során érdemes megtalálnod az arany középutat a csinos megjelenés és a kényelem között. Különösen, ha gyerekek is érkeznek a vendégségbe, hiszen nem akarod pont a kedvenc (és legdrágább) harisnyádat beáldozni, igaz?

De akkor mégis mit válassz? Egy csinos nadrággal és egy alkalmi felsővel nem foghatsz mellé, akár cicanadrágot és tunikát, akár farmert és derékhangsúlyos blúzt viselsz. Praktikus lehet a feszes nadrág és a testhezálló felső is, de utóbbi esetén vegyél fel egy különlegesebb kardigánt, lehetőleg olyat, amit derékban meg tudsz kötni és hosszabb, eltakarja a fenekedet.