4 karácsonyi outfit, amivel nem lőhetsz mellé

Szabó Erzsébet
Írta: ,
4 karácsonyi outfit, amivel nem lőhetsz mellé

Tanácstalanul álldogálsz a szekrény előtt, és nem tudod eldönteni, mit vegyél fel Szenteste? Igazából minden attól függ, milyen alkalomra készülsz, és milyen hatást szeretnél elérni a megjelenéseddel!

Otthoni lazításhoz Kép forrása: outfittrends.com

Ha otthon töltöd a szentestét, és szeretnél kényelmesen, ám az alkalomhoz megfelelően felöltözni, akkor egy ilyen szett tökéletesen megfelel. A leggings és a hozzá felvett ing mindig könnyed viseletet jelent, de mégis passzol az alkalomhoz, köszönhetően a piros, kockás mintának.

Ráadásul ebből az összeállításból pillanatok alatt kanapébarát szettet varázsolhatsz! Egyszerűen vedd le a csizmád, és az inged – az alatta viselt kényelmes felsődnél, és a cicanadrágodnál keresve sem találnál egyszerűbb otthoni szettet. A kötött térdzokni viszont igazi must have kiegészítő!

Ünnepi alkalomhoz Kép forrása: vivaluxury.blogspot.it

Nem mindenki törekszik arra, hogy az otthoni szettje maximálisan kényelmes legyen. Talán te is azok közé tartozol, akik szívesen megadják a módját a szentestének még akkor is, ha ki sem teszik otthonról a lábukat.

Ilyen esetben tökéletes választás egy szép egyberuha, aminek nem kell feltétlenül téliesnek lennie.

Mivel nem tervezed, hogy elhagyod a lakást, akár egy szépséges, vékonyabb anyagú csipkeruhát is választhatsz. Persze egy harisnyával és egy meleg pulóverrel, vagy hosszú szövetkabáttal így is nekivághatsz az útnak, de inkább autóval érdemes elindulnod, ha pár percnél többet sétálsz a hideg éjszakában. Amire viszont figyelj: ha kellően feltűnő a ruhád, inkább szolid kiegészítőket válassz.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató